Κοντονής: Αποδέχομαι τη διαγραφή, αυτή είναι η ποιότητά τους

Με αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει τη διαγραφή του ο Σταύρος Κοντονής, Αποδέχομαι την διαγραφή μου. Αυτή είναι η ποιότητά τους και έτσι έχουν μάθει να λειτουργούν. 

Ο ίδιος, επιμένοντας ότι αυτά που δήλωσε τα είχε πει «15 φορές, δημόσια, στη Βουλή για τον Ποινικό Κώδικα», ενώ τόνισε πως «είχε προηγηθεί εμού η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ».

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, επανέλαβε πάντως ότι «δεν συνδυάστηκε ποτέ η αποχώρησή μου από τα κομματικά όργανα με το θέμα της δίκης», ενώ αποκάλυψε και το προ ημερών ραντεβού του με τον Αλέξη Τσίπρα όπου του ανακοίνωσε την απόφασή του να παραιτηθεί από τα κομματικά Όργανα.

Είχα ζητήσει ραντεβού πριν από 10 μέρες με τον πρόεδρο, τελικά ο άνθρωπος με δέχτηκε τη Δευτέρα και του είπα αμετάκλητη την απόφασή μου να φύγω από τα κομματικά όργανα. Οι λόγοι ήταν αποκλειστικά τα κομματικά», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κοντονής.

Για την στάση του κ. Κοντονή μίλησε νωρίτερα και ο Πάνος Σκουρλέτης στον Σκάι:

«Ο κ. Κοντονής, με αυτά που είπε, εκ των πραγμάτων οδηγήθηκε και με δική του επιλογή σε μια απόλυτη ρήξη. Το να λες ένα κόμμα με τα χαρακτηριστικά του ΣΥΡΙΖΑ “σταλινική αριστερά” είναι κάτι πάρα πολύ βαρύ. Άρα μιλάμε για μια εκρηκτική, ολέθρια σχέση».

«Ο κ. Κοντονής, απ’ ότι έμαθα κι εδώ νομίζω ότι είναι ένα θέμα το οποίο βαραίνει τον ίδιο, μίλησε με τον Αλέξη Τσίπρα πριν από τρεις ημέρες, έτσι είπε ο ίδιος. Δεν έθεσε ποτέ αυτούς τους προβληματισμούς του σε κάποιο όργανο, στην Κεντρική Επιτροπή με μια επιστολή και αποφάσισε την επομένη της δίκης της Χρυσής Αυγής να βγει δημόσια με αυτό το περιεχόμενο».

 
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα