Στην Παναγία της Τήνου ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Παρακολούθησε τη Λειτουργία της Πεντηκοστής

Στην Παναγία της Τήνου ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Παρακολούθησε τη Λειτουργία της Πεντηκοστής

Στην Παναγία της Τήνου βρέθηκε το πρωί της Κυριακής, 07.06.2020, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για να παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία της εορτής της Πεντηκοστής.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται από χθες στο νησί με αφορμή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Ο πρωθυπουργός, κατά την είσοδό του στο Ναό, κι αφού συνομίλησε με πιστούς και φωτογραφήθηκε με κάποιους εξ αυτών, προσκύνησε την εικόνα των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, την οποία είχε προσφέρει ο πατέρας του, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, όπως του επισήμανε και ο Μητροπολίτης Σύρου, κ. Δωρόθεος.

Κυριάκος Μητσοτάκης  Κυριάκος Μητσοτάκης 

Κυριάκος Μητσοτάκης  Κυριάκος Μητσοτάκης  Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το καλωσόρισμα και οι ευχές

Ο Μητροπολίτης, αφού καλωσόρισε τον πρωθυπουργό στο νησί, τόνισε πως «σας οφείλουμε όλοι ευγνωμοσύνη, διότι προλάβατε μέσα στην πρόνοιά σας για την πατρίδα μας τα χειρότερα. Κι ενώ ο πλανήτης όλο ακόμη οδυνάται και θρηνεί χιλιάδες νεκρούς, ακόμη και σε γειτονικές χώρες μας, η πατρίδα μας πέρασε μέσα από τις συμπληγάδες με τα λιγότερα τραύματα. Και η Εκκλησία από την πρώτη στιγμή ήρθε συναρωγός και συναντιλήπτορας, παρότι μερικά πράγματα ήσαν δύσκολα».

https://www.newsit.gr/

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα