Σταθερά μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση

Σταθερά μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ  σε νέα δημοσκόπηση

Σταθερά μεγάλο προβάδισμα διατηρεί η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τα ευρήματα δημοσκόπησης της Opinion Poll για λογαριασμό της εφημερίδας, "Παρασκήνιο".

Στο ερώτημα «αν προέκυπτε θέμα εκλογών και ψηφίζαμε την ερχόμενη Κυριακή, εσείς ποιο κόμμα θα ψηφίζατε;», τα κόμματα καταλαμβάνουν: ΝΔ 41,5%, ΣΥΡΙΖΑ 19,8%, ΚΙΝΑΛ 5,2%, ΚΚΕ 4,8%, Ελληνική Λύση 3,6%, ΜέΡΑ25 2,7%. Την ίδια ώρα τα ευρήματα της δημοσκόπησης δείχνουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι εκείνος που συγκεντρώνει τις θετικότερες γνώμες των πολιτών ως αρχηγός κόμματος.

Συγκεκριμένα, το 69,4% έχει θετική γνώμη για τον πρόεδρο της ΝΔ, ενώ το 33% συγκεντρώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Η Φώφη Γεννηματά λαμβάνει το 31,7%, ενώ ο Δημήτρης Κουτσούμπας του ΚΚΕ συγκεντρώνει το 20,4%, ο Γιάνης Βαρουφάκης το 12,9% και ο Κυριάκος Βελόπουλος το 10,8%

Στην απάντηση ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός, το 56% απαντά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Αλέξης Τσίπρας ακολουθεί με 19,2%, ενώ η απάντηση κανένας από τους δύο καταλαμβάνει 20,3%.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα