Οταν ο Μητσοτάκης ζήτησε να κλείσουν οι κάμερες στη Μαρφίν

Οταν ο Μητσοτάκης ζήτησε να κλείσουν οι κάμερες στη Μαρφίν

Η συνομιλία του πρωθυπουργού δεν καταγράφηκε στις κάμερες, καθώς ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε να μην υπάρξει κανένα πλάνο και να παραμείνουν κλειστά τα μικρόφωνα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στην τελετή για τη Marfin νωρίτερα από τους υπόλοιπους πολιτικούς και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προκειμένου να μιλήσει στους συγγενείς των θυμάτων αλλά και στους εργαζόμενους που έζησαν τον εφιάλτη την ημέρα της τραγωδίας, αλλά ευτυχώς κατάφεραν να βγουν έγκαιρα εν αντιθέσει με τους συναδέλφους τους, τον οποίων κόπηκε άδοξα το νήμα της ζωής.

Η συνομιλία του πρωθυπουργού δεν καταγράφηκε στις κάμερες, καθώς ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε να μην υπάρξει κανένα πλάνο και να παραμείνουν κλειστά τα μικρόφωνα. Μετά το πέρας της τελετής μάλιστα ο πρωθυπουργός είχε ολιγόλεπτο τετ α τετ με την 10χρονη πλέον σήμερα κόρη εργαζόμενης που ήταν επίσης έγκυος όπως και η Αγγελική Παπαθανασοπούλου (σ.σ.: μια εκ των θυμάτων) και βρισκόταν επίσης στο κτίριο της Marfin, καταφέρνοντας να διασωθεί.

Στις on camera δηλώσεις του, ο πρωθυπουργός τόνισε: «Σήμερα σε μια λιτή τελετή παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας τιμήσαμε τη μνήμη τριων συμπολιτών μας, της Παρασκευής, της εγκυμονούσας Αγγελικής, του Επαμεινώνδα οι οποίοι δολοφονήθηκαν τραγικά πριν από 10 χρόνια σε αυτό ακριβώς το κτίριο». Μάλιστα, ο πρωθυπουργός πρόσθεσε: «Ο συμβολισμός της σημερινής κίνησης ειναι σαφής και ξεκάθαρος. Ποτέ ξανά να μην πέσει η χώρα θύμα του τυφλού διχασμού, του μίσους, της βίας η οποία δεν μπορεί να δικαιολογηθεί ποτέ και από όπου κι αν προέρχεται».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα