Σκανδαλίδης για Κρεμαστινό: Αφήνει σημαντικό κενό

Σκανδαλίδης για Κρεμαστινό: Αφήνει σημαντικό κενό

Τελικά ξέρετε, όταν ζεις την καθημερινότητα έτσι με αυτή τη μιζέρια, δεν μπορείς να μετρήσεις και την απουσία ενός τέτοιου ανθρώπου. Όταν γίνεται πράξη αυτό, το αντιλαμβάνεσαι πάρα πολύ έντονα. Ο Δημήτρης Κρεμαστινός ήταν ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος, δεν ήταν απλά ένας επιστήμονας άξιος και σημαντικός. Ήταν ένας παγκόσμιος γιατρός, ακαδημαϊκός, πολυγραφότατος, άνθρωπος που μέχρι τελευταία στιγμή συμβούλευε τους πάντες...

Ένας γιατρός που χιλιάδες άνθρωποι ορκίζονταν στο όνομά του γιατί τους έσωσε τη ζωή ή γιατί τους προσανατόλισε ή γιατί τον πίστευαν γιατί ήταν ένας καταπληκτικός διαγνώστης σε ότι αφορά τα ιατρικά θέματα. Ήταν ένας άνθρωπος που και στην πολιτική ζωή ήταν σοβαρός, μετρημένος, μετριοπαθής, άνθρωπος που υπερασπιζόταν ιδέες. Στα Δωδεκάνησα δείτε πόσοι θα τον νοσταλγούν από σήμερα όταν ότι υπάρχει για την Υγεία στην περιοχή έχει τη σφραγίδα του. Ότι έγινε για τη νησιωτικότητα έδωσε μάχες. Δεν ήταν ένας απλός δημοκράτης, πατριώτης, καλός πολιτικός. Είναι μια σημαντική απουσία, ένα σημαντικό κενό" δήλωσε στον Realfm 97,8 ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Κώστας Σκανδαλίδης. Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι "ήταν ένας εξαιρετικός υπουργός Υγείας. Όπου είχε βάλει το χέρι του σε θέματα Υγείας επειδή ήξερε το αντικείμενο, έδινε πάντα σωστές λύσεις".

Ο κ. Σκανδαλίδης μίλησε και για την σχέση του Δημήτρη Κρεμαστινού με τον Ανδρέα Παπανδρέου "Μας συνέδεε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Μετά που έφυγα εγώ από τα Δωδεκάνησα, πήρε ο Δημήτρης την έδρα που άφησα. Και φίλος μου από πάντα. Με τον Ανδρέα οι αναμνήσεις είναι πάρα πολλές. Πίστευε ότι και στην χειρότερη στιγμή του, ακόμα και τον Ιούνιο 1989, που ήταν αν θυμάστε στο Γενικό Κρατικό, όλοι είχαμε αποφασίσει ότι θα πεθάνει εκείνο το βράδυ ο Ανδρέας, ο Δημήτρης είχε τέτοια πίστη ότι θα αντέξει και γιατί πίστευε και στην επιστημονική του αρτιότητα και στην πρόβλεψη που έκανε και τελικά έγινε και Πρωθυπουργός μετά από αυτό".

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα