Βουλή: Καυγάς Βελόπουλου με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για τον Τσιόδρα - Τον φύτεψες εσύ

Βουλή: Καυγάς Βελόπουλου με  βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για τον Τσιόδρα - Τον φύτεψες εσύ

Απίστευτες εκφράσεις και χαρακτηρισμούς αντάλλαξαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης με  βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ε αφορμή τη σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε ο πρώτος σε βάρος του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα . 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Βελόπουλος επιτέθηκε λεκτικά στον κ. Τσιόδρα για τη θέση του πως καταγράφονταν ως νεκροί του κορωνοϊού όλοι όσοι είχαν κορωνοϊό ακόμα κι αν πέθαιναν από άλλη αιτία. "Τι να πω εγώ σε μια κυβέρνηση η οποία θεοποίησε τον Τσιόδρα ο οποίος χθες είπε ότι μπορεί και να μην πεθαίνουν από κορωνοϊό αλλά εμείς τους καταγράφουμε ως νεκρούς κορωνοϊού". 

Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αντέδρασαν έντονα λέγοντας ότι ποτέ δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο,  τα αίματα άναψαν ενώ στον καυγά μπήκε και ο Πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας: 

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Έλα ρε που δεν είπε αυτό. Γίνε εσύ διερμηνέας του Τσιόδρα. Ντροπή. Εμένα με εξέλεξαν. Αυτόν τον φύτεψες εσύ. Το κόμμα σου. Αυτό λέγεται χουλιγκανισμός της πολιτικής. Βάλατε τον Τσιόδρα να λέει δεν θέλουμε μάσκες. Κι έχετε το θράσος και μιλάτε; 

ΤΑΣΟΥΛΑΣ: Κε Βελόπουλε έχετε ξεφύγει.

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Στον Πρωθυπουργό δεν θα επιτρέπατε διακοπές.

ΤΑΣΟΥΛΑΣ: Επιτρέψτε μου, όταν λέτε ότι κ. Τσιόδρας που απολαύει πανελλήνιας εκτίμησης φυτεύθηκε πάτε γυρεύοντας.

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Εντάξει, διορίστηκε.Θα πειράζω την ιερή αγελάδα και τον Βούδα οποιουδήποτε αν ενοχλεί τον λαό. Άλλα έλεγε ο Τσιόδρας πριν από είκοσι ημέρες και άλλα τώρα. Δώστε τα έξι ευρώ που χρειάζεται ο εργαζόμενος για μάσκες εσείς. (φωνές) Κύριε Πρόεδρε δεν μπορώ να συνεχίσω.

ΤΑΣΟΥΛΑΣ: Φοβάμαι ότι δεν μπορείτε να συνεχίσετε αν δεν σας διακόπτουν.

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Τα ευφυολογήματα στο σπίτι σας.

ΤΑΣΟΥΛΑΣ:Δεν είναι ευφυολόγημα. Παρατήρηση της πραγματικότητας είναι.

Λίγη ώρα αργότερα ο κ. Βελόπουλος είχε έντονο καυγά με τον Γιώργο Αμυρά της ΝΔ ο οποίος ακούστηκε να τον αποκαλεί "απατεώνα". «Εγώ εργάζομαι δεν είμαι π@@@@ροχίπης να γυρνάω από το ένα κόμμα στο άλλο" απάντησε ο κ. Βελόπουλος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα