Βελόπουλος: Στη νότια Ιταλία έχουν ελάχιστους θανάτους γιατί το DNA της Μεγάλης Ελλάδας διαφέρει

Βελόπουλος: Στη νότια Ιταλία έχουν ελάχιστους θανάτους γιατί το DNA της Μεγάλης Ελλάδας διαφέρει

Μία κόντρα πυροδότησε ένα βίντεο που δημοσίευσε η Ομάδα Αλήθειας και δείχνει τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο στην εκπομπή «Κόντρα & Ρήξη», να υπονοεί ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η Νότια Ιταλία έχει λιγότερους θανάτους από τον Covid-19, γιατί οι κάτοικοι έχουν ελληνικό DNA.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το βίντεο ο κ. Βελόπουλος αναφέρει: «Η Ιταλία είχε τεράστιες απώλειες στο Βορρά. Στον Νότο, η θνησιμότητα από τον κορονοϊό είναι απειροελάχιστη, πιο μικρή κι από την Ελλάδα. Εδώ λοιπόν έχουμε δύο πράγματα να πούμε για την Ιταλία.

Πρώτον ή στη Μεγάλη Ελλάδα δηλαδή από την Νάπολι και κάτω είναι διαφορετικό το DNA των ανθρώπων. Τώρα θα μου πείτε τι εννοείς Μεγάλη Ελλάδα, Ελλάδα κτλ., δεν ξέρω τι εννοώ, αυτό σας λέω, αυτό ισχύει. Τι να κάνουμε τώρα... Το DNA παίζει ρόλο, το λένε όλοι».

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του κυρίου Βελόπουλου, ο οποίος με ανάρτησή του στο Twitter, κατηγορεί την Ομάδα Αλήθειας για κοπτοραπτική.

"Η Ιταλία είχε τεράστιες απώλειες στο Βορρά. Στο Νότο η θνησιμότητα από τον κορωνοϊό είναι ελάχιστη, γιατί στη μεγάλη Ελλάδα, από τη Νάπολη&κάτω είναι διαφορετικό το DNA των ανθρώπων. Θα μου πείτε τι εννοώ. Δεν ξέρω τι εννοώ. Αυτό ισχύει"

Έτσι η Ομάδα Αλήθειας δημοσίευσε μεγαλύτερο απόσπασμα από την εκπομπή του Κυριάκου Βελόπουλου.

Στο δεύτερο απόσπασμα ο κ. Βελόπουλος συνεχίζει την τοποθέτηση του, ισχυριζόμενος ότι για τη διασπορά του ιού σε Ιταλία και Ισπανία οφείλεται στο γεγονός ότι οι συγκεκριμένες χώρες έχουν πολλούς μετανάστες αλλά και στον αγώνα Αταλάντα – Βαλένθια που λανθασμένα τοποθετεί στο Μπέργκαμο καθώς έγινε στο Μιλάνο.

«Το δεύτερό με τις περιοχές που αναφέραμε Ιταλία, Γαλλία Ισπανία, στα μέρη που μιλάμε έχει πάρα πολλούς λαθρομετανάστες. Πιο πολλούς δεν αντέχεις. Το Μιλάνο, η Λομβαρδία  για παράδειγμα έχει πάρα πολλούς λαθρομετανάστες και μετανάστες Κινέζους που δουλεύουν και εργάζονται. Δε μιλάω για την Ισπανία στη Βαλένθια είναι γνωστά αυτά».

«Υπάρχει και ένα τρίτο που δεν σας λένε και αυτό είναι το ύποπτο. Όλο το πράγμα στην Ιταλία, ξεκίνησε από έναν αγώνα, έναν παλιοαγώνα Αταλάντα – Βαλένθια, ο οποίος αγώνας έγινε στο Μπέργκαμο (σ.σ. ο αγώνας έγινε στο Μιλάνο), μαζεύτηκαν 60.000 άνθρωποι σ’ ένα γήπεδο και εκεί μεταδόθηκε ο ιός».

 

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα