Πέτσας: Έτοιμη για αυστηροποίηση των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας η κυβέρνηση

Πέτσας: Έτοιμη για αυστηροποίηση των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας η κυβέρνηση

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας υπογράμμισε ότι οι εικόνες με τον κόσμο να συνωστίζεται σε χώρους αναψυχής ή τράπεζες «δεν είναι αποδεκτές» κι ως εκ τούτου η κυβέρνηση σχεδιάζει «την αυστηροποίηση των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας»

«Δεν θέλουμε ο κόσμος να είναι κλεισμένος μέσα, αλλά δεν χρειάζεται να γίνεται κατάχρηση» σημείωσε, μιλώντας στο MEGA, λέγοντας ότι προς στιγμή δεν εξετάζονται μέτρα καθολικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Σχετικά με την πορεία του κορωνοϊού, έκανε λόγο πως «βρισκόμαστε στη δεύτερη φάση του ιού. Αρκετοί που νόσησαν άρχισαν να εξέρχονται των ΜΕΘ και των νοσοκομείων, ή από τα σπίτια τους εάν είχαν ήπια συμπτώματα», προαναγγέλλοντας «τεστ αντισωμάτων για να διακριβωθεί η πραγματική διασπορά του ιού στον πληθυσμό».

Σχολιάζοντας γενικότερα τα μέτρα προστασίας, επισήμανε ότι «τηρούνται με θρησκευτική ευλάβεια από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, ενώ σχετικά με το Πάσχα, είπε ότι «φέτος θα είναι αλλιώς. Έχουμε ευθύνη απέναντι σε αυτούς που αγαπάμε. Θα έχουμε μετά πολλά χρόνια να γιορτάζουμε το Πάσχα όπως θέλουμε».

 

 

ΠΗΓΗ: megatv

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα