Συνεχίζει τις προκλήσεις ο χρυσαυγίτης Παππάς κατά του Μανώλη Γλέζου

Ακόμα και νεκρός, ο ήρωας και σύμβολο της εθνικής αντίστασης κατά του ναζισμού, Μανώλης Γλέζος, φαίνεται ότι στοιχείωνει αυτούς που ο «αρχηγός» της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος αποκάλεσε ως τη «σπορά των νικημένων του 1945».

Έτσι, ο Χρήστος Παππάς, συνέχισε την τουιτερική επίθεση κατά του ανθρώπου που ο Σαρλ ντε Γκωλ είχε αποκαλέσει ως τον «πρώτο παρτιζάνο» στον αγώνα κατά του φασισμού και του ναζισμού.

Μετά την πρώτη απαράδεκτη ανάρτηση, ο χρυσαυγίτης πρώην βουλευτής, έγραψε: «Δημοσία δαπάνη η κηδεία του υμνητή του σφαγέα Ενβέρ Χότζα σταλινίσκου Μανώλη Γλέζου. ΚΥΑ υπουργών Θεοδωρικάκου & Σταϊκούρα, ύστερα από πρόταση του ΠτΒ Τασούλα. Συγχαρητήρια σύντροφοι "πατριώτες" της ΝΔ. Με όλες μου τις ευχές...ζωή σε σας...και στα δικά σας...και του χρόνου...κλπ», επιτιθέμενος στην κυβέρνηση που αποφάσισε να τιμήσει έναν ήρωα.

Από τις επιθέσεις δεν γλύτωσε ούτε ο Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος συγκινημένος μίλησε για συνομιλία του με τον μεγάλο εκλιπόντα. «Πεθαίνει κόσμος ... μια ολόκληρη χώρα σε καραντίνα και ο δεξιός ψάλτης της κυβέρνησης μας ενημερώνει για την εκ βαθέων συζήτηση που είχε με τον Γλέζο ... μα πόσο στα παλαιότερα των υποδημάτων μας! Σοβαρευτείτε!», έγραψε ο Παππάς.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα