Προανακριτική: Λακωνική η "Αικατερίνη Κελέση" δήλωσε ότι δεν γνωρίζει πολιτικά πρόσωπα

Προανακριτική: Λακωνική η "Αικατερίνη Κελέση" δήλωσε ότι δεν γνωρίζει πολιτικά πρόσωπα

Πολύ πιο γρήγορα από ότι ο «Μάξιμος Σαράφης» η «Αικατερίνη Κελέση» ολοκλήρωσε την κατάθεσή της ενώπιον των μελών της προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση Novartis.

Η «Αικατερίνη Κελέση» σε άλλες ερωτήσεις απαντούσε λακωνικά και σε άλλα δεν απαντούσε καθόλου. Φέρεται να έχει δηλώσει ότι δεν γνωρίζει πολιτικούς, ούτε θέλει να έχει σχέση με πολιτικούς. Φέρεται επίσης να είπε πως όσα έχει καταθέσει στους εισαγγελείς είναι όλα αλήθεια.

«Όλα όσα κατέθεσα αποτελούσαν πρακτικές της εταιρίας (σ.σ. Novartis) και είχαν την απόλυτη έγκρισή της. Κατέθεσα αυτοβούλως με γνώμονα την αλήθεια. Δεν παροτρύνθηκα, ούτε πιέστηκα, ούτε εκβιάστηκα από κανέναν. Ήταν αποκλειστικά δική μου συνειδητή απόφαση. Δεν έχω καταθέσει σε άλλη αλλοδαπή αρχή, δεν έχω απολύτως καμία σχέση με τον Παπαγγελόπουλο ούτε και τον γνωρίζω…», κατέληξε.

Στην ερώτηση του μέλους της προανακριτικής, βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Βασίλη Κεγκέρογλου, πώς αισθάνθηκε όταν είδε τον Παναγιώτη Πικραμμένο να δακρύζει λόγω της κατάθεσής της, φέρεται να απάντησε ότι αυτό δεν σχετίζεται με την υπόθεση Παπαγγελόπουλου.

«Ο Σαράφης διέψευσε τον Σαράφη και τα πήρε όλα πίσω, και η Κελέση δεν βρήκε το θάρρος καν να μιλήσει και να απαντήσει στις ερωτήσεις», σχολιάζουν πηγές της ΝΔ.

ελεύθερος τύπος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Πολιτική

-
Σχολιάστε το άρθρο: