Ραγκούσης: Ως εδώ και μη παρέκει με τους δημόσιους εκβιασμούς και απειλές του κ. Γεωργιάδη

Ραγκούσης: Ως εδώ και μη παρέκει με τους δημόσιους εκβιασμούς και απειλές του κ. Γεωργιάδη

Για «δημόσιους εκβιασμούς και απειλές του Άδωνη Γεωργιάδη, στους οποίους η κυβέρνηση υποχρεούται να απαντήσει», έκανε λόγο σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης σχετικά με τους προστατευόμενους μάρτυρες της υπόθεσης Novartis, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης.

«Είναι πρωτοφανή αυτά που συμβαίνουν στη χώρα το τελευταίο διάστημα για μια ευνομούμενη Πολιτεία και ένα κράτος δικαίου και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι αποκλειστικά υπεύθυνος, που επέλεξε ένα υπουργό, που ελέγχεται από τη Δικαιοσύνη. Έχει βεβαίως το αναφαίρετο τεκμήριο της αθωότητας. Δεν μπορεί όμως άλλο κ. υφυπουργέ, να μην απαντάτε όπως έχετε υποχρέωση, σε αυτούς τους δημόσιους εκβιασμούς και στις δημόσιες απειλές που εκτόξευσε ο κ. Γεωργιάδης για μια ακόμα φορά σε βάρος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας» ανέφερε ο κ. Ραγκούσης.

Κατέληξε δε τονίζοντας, ότι «δεν ξέρω τι θα κάνει η κ. Τουλουπάκη μετά τους δημόσιους εκβιασμούς και τις δημόσιες απειλές, αλλά ως εδώ και μη παρέκει. Η Ελλάδα δεν θα γίνει σικελικό κράτος».

 

news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα