Βελόπουλος: Έρχεται "καταιγίδα" αν δεν κάνουμε άμεσα μαζικές απελάσεις

Βελόπουλος: Έρχεται "καταιγίδα" αν δεν κάνουμε άμεσα μαζικές απελάσεις

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση άσκησε μιλώντας στον FOCUS FM o Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης. Απαντώντας σε ερωτήσεις του Στέφανου Δαμιανίδη και ακροατών, ο κ.Βελόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά, ότι "Ο κ.Μηταράκης αποφάσισε την επίταξη, μετά το "πάγωμα" και μετά το "πάγωμα" για μία εβδομάδα, οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι".

Εκτίμησε μάλιστα, πως "Αν σταματήσουν να δίνουν λεφτά στις ΜΚΟ, από πού θα βρουν χρήματα; Σαν τις "ακρίδες" θα μπαίνουν στα σπίτια και θα σκοτώνουν, θα κλέβουν και θα βιάζουν. Δε γίνεται να συνυπάρξουμε. Μπορούν να γίνονται μαζικές απελάσεις, όπως αποφάσισε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αλλά επιτρέπει και η Συνθήκη της Γενεύης. Μπορούμε να το κάνουμε και εμείς, αλλά δεν υπάρχει κυβέρνηση. Μπορείς να απελάσεις αυτούς, που μπαίνουν τώρα", συμπλήρωσε ο κ.Βελόπουλος.

"Είναι συμφωνημένο να μας πάνε στη Χάγη"

Εξέφρασε την άποψη, ότι όχι μόνο "υπάρχει σχέδιο αφελληνισμού της χώρας", αλλά και ότι "είναι συμφωνημένο να μας πάνε στη Χάγη. Δεν τους νοιάζει με ποιό θέμα, για ό,τι διεκδικεί η Τουρκία. Θα πουν: πόλεμο θέλεις; Ας χάσουμε το Καστελόριζο. Μην τολμήσουν να μας πάνε στη Χάγη, θα μας τελειώσουν στη Χάγη".

Για την εγκληματικότητα των αλλοδαπών και τις ΜΚΟ

"Πηγαίνω στην Ομόνοια και φοβάμαι. Από τους 100, είναι μόνο ένας Έλληνας. Υπάρχει ισπανική ΜΚΟ, που κάποιοι, που φυλακίζονται στην Ισπανίαλ έρχονται για κοινωνική εργασία σε ΜΚΟ στην Ελλάδα. Οι ποινικοί. Άρα ποιές ΜΚΟ; 86 δηλώθηκαν και 380 είναι παράνομες. Γιατί δεν κλείνουν τις υπόλοιπες; Το νομοσχέδιο έλεγε μόνο καταγραφή, για αυτό το καταψηφίσαμε. Έρχεται "τσουνάμι", καταιγίδα, σταματήστε να κοιτάτε πρώτα το κόμμα σας. Αλλά φοβούνται το ΣΥΡΙΖΑ. Μόλις κατεβαίνω από το βήμα, βουλευτές μου λένε κρυφά "καλά τα είπες". Η Ελλάδα τελειώνει, αν δεν κάνουμε απελάσεις τώρα και αν δεν κλείσουμε τις ΜΚΟ".

Για τις δηλώσεις Τσίπρα περί "ελέγχου των αρμών της εξουσίας"

"Μετά από 4 χρόνια δικαίωσε την κ.Μπαζιάνα. Διακατέχεται από σύνδορμο σταλινοφασισμού και υπάρχει αφέλεια των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν το αντιλαμβάνονται. Θέλουν να πάρουν τα πάντα από την εξουσία, να λεηλατήσουν το κράτος".

"Παρασκηνιακή συμφωνία ΣΥΡΙΖΑ- ΝΔ για το Α΄εξάμηνο του 2015"

"Αν η κυβέρνηση ήθελε να στριμώξει το ΣΥΡΙΖΑ, θα βλέπαμε να αναζητούνται ευθύνες για τους πρώτους μήνες του ΣΥΡΙΖΑ, που χάσαμε 100 δις. Δεν το κάναμε. Ή υπάρχει παρασκηνιακή συμφωνία ή δε θέλει να μπει σε περιδίνηση λόγω αστικής ευγένειας ο πρωθυπουργός. Προφανώς Υπάρχει συμφωνία, γιατί θέλουν να αυτοσυντηρηθούν τα 2 μεγάλα κόμματα".

Αποκάλυψε μάλιστα, ότι μετά την παρέμβασή του για τις συντάξεις των Βορειοηπειρωτών, η οποία έφερε κυβερνητική ρύθμιση, θα λύσει και το θέμα των Ποντίων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα