Πώς ο Πάνος Καμμένος κατάφερε να χάσει τόσα πολλά κιλά;

Οι φωτογραφίες του Πάνου Καμμένου από τα εγκαίνια της νέας εταιρείας πώλησης αυτοκινήτων, με την οποία θα ασχοληθεί ο γιος του Ηλίας, κάνουν εδώ και αρκετές ημέρες τον γύρο του διαδικτύου.

Ο κ. Καμμένος εμφανίστηκε πολύ ανανεωμένος, έχοντας χάσει δεκάδες κιλά. Δεν δίστασε μάλιστα να μιλήσει για τη νέα του ζωή. «Έφυγα από την πολιτική και μπορώ πλέον να στηρίξω τα παιδιά μου» ανέφερε, μιλώντας σε δημοσιογράφους, και πρόσθεσε: «28 χρόνια το κινητό μου δεν έκλεισε ποτέ, τώρα δεν έχω κινητό». Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο διάστημα που ήταν στην ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, λέγοντας ότι τότε «δεν κοιμήθηκα πάνω από δύο ώρες». Κατέληξε, σημειώνοντας «Η αγάπη μου προς την πατρίδα μου παραμένει. Αλλά κάποια στιγμή και οι πολιτικοί αλλά και οι πολίτες πρέπει να παραδίδουμε τη σκυτάλη στη νεότερη γενιά».

Πώς όμως ο κ. Καμμένος κατάφερε να χάσει τόσα πολλά κιλά; Πολλά είναι εκείνα που έχουν ακουστεί. Σύμφωνα με ορισμένα σενάρια, μία επέμβαση στο στομάχι τον έβαλε σε διαδικασία αυστηρής δίαιτας, ενώ σύμφωνα με άλλα, ο κ. Καμμένος έχει κάνει και βελονισμό. Άλλα σενάρια αναφέρουν ότι έκανε λαπαροσκοπική επιμήκη γαστρεκτομή.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κ. Καμμένος δείχνει εμφανώς ανανεωμένος πλέον.

thetoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα