Μήνυμα Σαμαρά μέσω συνεργατών: Εγώ δεν δίνω εξηγήσεις, ούτε μου ζητήθηκαν

Μήνυμα Σαμαρά μέσω συνεργατών: Εγώ δεν δίνω εξηγήσεις, ούτε μου ζητήθηκαν

Μήνυμα με νόημα έστειλε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μέσω συνεργατών του για την απουσία του από την ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή για την τροπολογία για το ποδόσφαιρό.

«Ο κ. Αντώνης Σαμαράς ούτε έδωσε εξηγήσεις, ούτε του ζητήθηκαν, ούτε θα μπορούσαν να του έχουν ζητηθεί», ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά.

Σημειώνεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν προσήλθε στην ψηφοφορία για τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη, αν και η κυβέρνηση είχε διαμηνύσει στους βουλευτές οτι αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην ονομαστική ψηφοφορία και δεν θα ανεχθεί ούτε φυσικά την καταψήφισή της, ούτε καν την απουσία των βουλευτών. Ο Αντώνης Σαμαράς ήταν ο ένας εκ των δύο βουλευτών που απουσίαζαν, με τον έτερο βουλευτή, τον κ. Βαγιωνά, να στέλνει όμως επιστολή και να δηλώνει αδυναμία να παραβρεθεί. Και να συμπληρώνει ότι αν ήταν παρών θα ψήφιζε το νομοσχέδιο. 

Ο κ. Σαμαράς δεν έστειλε επιστολή, ενώ ο γραμματέας της ΚΟ κ. Καλαφάτης, και ενώ η υπόθεση είχε πάρει ήδη διαστάσεις,  ανακοίνωσε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ότι ο κ. Σαμαράς επικοινώνησε μαζί του και του είπε ότι οι λόγοι της απουσίας του ήταν προσωπικοί. 

Όπως είναι προφανές, η απάντηση του κ. Σαμαρά μέσω των συνεργατών του "αδειάζει" τον κ. Καλαφάτη, ενώ προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση ο τόνος της τελευταίας ιδίως φράσης "ούτε θα μπορούσαν να του έχουν ζητηθεί". 

Απομένει να φανεί εάν θα δοθεί κάποια συνέχεια στην όλη ιστορία από πλευράς της κυβέρνησης ή εάν το θέμα θεωρείται ήδη λήξαν...

 

 

thetoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα