Τσίπρας: Γιατί υπογράψαμε σύμφωνο συμβίωσης με την Μπέττυ Μπαζιάνα

Τσίπρας: Γιατί υπογράψαμε σύμφωνο συμβίωσης με την Μπέττυ Μπαζιάνα

 Για το πρόσωπο «κλειδί» της ζωής του, τη σύντροφό του Μπέττυ Μπαζιάνα, με την οποία «μετρούν» 29 χρόνια κοινής πορείας, μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας στον Νίκο Χατζηνικολάου και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισαν με τη σύντροφό του, να μην παντρευτούν με θρησκευτικό ή με πολιτικό γάμο, αλλά να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης.

Όπως τόνισε ο πρώην Πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, για τη δική τους σχέση δεν θεωρεί ότι είχε κάποιο ιδιαίτερο νόημα ο γάμος, «διότι ήμασταν πολλά χρόνια μαζί».

Αποδέχτηκαν και αποφάσισαν, υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας, πως η σχέση τους είναι «σύμβαση ψυχής» και το σύμφωνο συμβίωσης τους ταίριαζε, όπως είπε, και ήταν απαραίτητο ώστε να τους διασφαλίσει έναντι απρόβλεπτων γεγονότων.

 Η Μπαζιάνα πρέπει να ήταν ερωτευμένη μαζί μου πολύ πριν εγώ την εντοπίσω 

«Έχω την αίσθηση ότι η Μπαζιάνα πρέπει να ήταν ερωτευμένη μαζί μου πολύ πριν εγώ την εντοπίσω», εξομολογήθηκε ο πρώην Πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως είπε, κάποια στιγμή στην 3η Γυμνασίου η Μπέττυ Μπαζιάνα τον «εντόπισε» να παίζει βόλεϊ σε μία παιδική χαρά. Ο ίδιος αποφάσισε να της ζητήσει να βγουν για πρώτη φορά ραντεβού αργότερα, όταν πια πήγαιναν στο Λύκειο.

Πρόκειται για έναν δυνατό άνθρωπο, λέει ο Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στη σύντροφό του, και υπογραμμίζει ότι η αγάπη και η εκτίμηση που τρέφουν ο ένας για τον άλλον έπαιξε και παίζει σημαντικό ρόλο στο ότι έχουν καταφέρει να διατηρήσουν τη σχέση τους.

Όλα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στο Νίκο Χατζηνικολάου, μίλησε για όλους και για όλα 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα