Ράικου: Δεν έχω πρόβλημα για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση - Νέα επίθεση από Παπαγγελόπουλο

Ράικου: Δεν έχω πρόβλημα για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση - Νέα επίθεση από Παπαγγελόπουλο

Ένα βήμα πιο κοντά έρχεται το ενδεχόμενο κατ'αντιπαράσταση εξέτασης του τέως αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και της εισαγγελέως Ελένης Ράικου.

Με δεδομένο ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος έχει ζητήσει εξ αρχής κατ' αντιπαράσταση εξέταση με την κα Ράικου η τέως εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς ερωτήθηκε σήμερα κατά την τρίτη ημέρα κατάθεσης της στην επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης της Βουλής αν θα επιθυμούσε κάτι τέτοιο. "Φυσικά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα" απάντησε η κα Ράικου.

Η απάντηση της αιφνιδίασε πολλά από τα μέλη της επιτροπής , τα οποία λίγη ώρα αργότερα υποστήριζαν ότι αφ’ ενός δεν είναι βέβαιο ότι αυτό θα συμβεί, αφ’ ετέρου ωστόσο παραδέχονταν ότι είναι δύσκολο να μη γίνει αφής στιγμής το ζητούν και τα δύο κεντρικά πρόσωπα της υπόθεσης.

Παπαγγελόπουλος: Στην κυρία Ράϊκου  αρέσει να αυτογελοιοποιείται

Με δήλωσή του ο κ. Παπαγγελόπουλος εξαπολύει νέα επίθεση στην πρώην εισαγγελέα.

Στην γρατπή δήλωσή του αναφέρει:

«Σήμερα κατέθεσε ότι εκτός από Ρασπούτιν, τρομοκράτης που βάζει βόμβες, είμαι και αρχηγός χούντας που επιδιώκω την κατάλυση της Δημοκρατίας. Όμως για τους τραπεζικούς λογαριασμούς της άκρα του τάφου σιωπή, σε απλά ελληνικά «μούγκα στη στρούγκα».

Επαναλαμβάνω άλλη μια φορά και θα το επαναλαμβάνω συνέχεια, να ανοίξουν οι λογαριασμοί της. Να δούμε εάν είμαι εγώ πλαστογράφος ή η κα Ράίκου μεγάλη ψεύτρα και απατεώνισσα, που ισχυρίζεται ότι πλαστογράφησα εμβάσματα φαρμακευτικών εταιρειών στους τραπεζικούς λογαριασμούς της».

Η πρώην εισαγγελέας, Ελένη Ράϊκου, μιλώντας στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής άφησε υπόνοιες για την ύπαρξη παρακράτους από τον πρώην αναπληρωτή Δικαιοσύνης, ενώ  φέρεται να δήλωσε ότι ο «Ρασπούτιν» είχε στόχο την κατάλυση της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα