Τρύφωνας Αλεξιάδης: Όλα τα νεότερα για την υγεία του

Τρύφωνας Αλεξιάδης: Όλα τα νεότερα για την υγεία του

Ελεγχόμενη είναι η κατάσταση του Τρύφωνα Αλεξιάδη, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Νοσοκομείο «Γεννηματάς», μετά το επεισόδιο που υπέστη χθες στη Βουλή, στη διάρκεια συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

«Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, κ. Τρύφωνας Αλεξιάδης εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Νευρολογική Κλινική του ΓΝΑ Γ. Γεννηματάς και υπόκειται σε σειρά απεικονιστικών και εργαστηριακών εξετάσεων.

Η κατάστασή του είναι ελεγχόμενη.

Σε κάθε εξέλιξη θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση».

Η «κατάρρευση» στη Βουλή

Υπενθυμίζεται ότι στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Τρίτης. Ο κ. Αλεξιάδης έπαθε επιληπτική κρίση, του γύρισε η γλώσσα και έχασε τις αισθήσεις του. Αμέσως διεκόπη η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και έσπευσαν οι γιατροί Ολγα Γεροβασίλη και Παύλος Πολάκης προκειμένου να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Άμεσα, ειδοποιήθηκε ο ιατρός της Βουλής, ενώ τελικά μεταφέρθηκε με τη συνοδεία αρκετών συναδέλφων του στο ιατρείο του Κοινοβούλιου για περαιτέρω εξετάσεις. Λίγο αργότερα, βγήκε από το ιατρείο της Βουλής ο κ. Πολάκης και ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος.

Ακολούθως, ο κ. Αλεξιάδης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» για περαιτέρω κλινικές εξετάσεις.

Αργά το απογευμα της Τρίτης ο Τρύφων Αλεξιάδης έκανε και μια ανάρτηση στο Facebook, στην οποία αναφέρει πως είναι καλά και ευχαριστεί για το ενδιαφέρον.

 

  

 

thetoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα