Κυβερνητικοί κύκλοι: Ο Τσίπρας αντιπολιτεύεται ακόμα και τον εαυτό του - Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

Κυβερνητικοί κύκλοι: Ο Τσίπρας αντιπολιτεύεται ακόμα και τον εαυτό του - Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

Με αιχμηρό τρόπο σχολιάζουν τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα μετά τη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό, κυβερνητικοί κύκλοι.

«Ο κ. Τσίπρας δεν ξέρει τι σημαίνει να είσαι σταθερός και αξιόπιστος σύμμαχος. Ούτε πόσο σημαντικό είναι αυτό για την Πατρίδα μας, την ώρα που υπάρχει έξαρση της τουρκικής προκλητικότητας και αναταραχή στην ευρύτερη περιοχή μας», αναφέρουν στο σχόλιο τους κυβερνητικοί κύκλοι, ενώ προσθέτουν πως κάνει λάθος με το να ζητά την αναστολή της «αναβάθμισης της αμυντικής μας συνεργασίας με τις ΗΠΑ», την ώρα που η Ελλάδα ενισχύει τις συμμαχίες της και την αποτρεπτική ισχύ των Ενόπλων Δυνάμεών της.

«Προξενεί μάλιστα εντύπωση ότι ο κ. Τσίπρας αντιπολιτεύεται ακόμη και τον εαυτό του, καθώς ο ίδιος είχε προχωρήσει στη διαπραγμάτευση αυτής της αμυντικής συνεργασίας», καταλήγουν οι ίδιοι κύκλοι.

Απάντηση πηγών ΣΥΡΙΖΑ στις πηγές Μαξίμου:

Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να μην καταλαβαίνει  ότι οι διεθνείς σχέσεις βασίζονται στο αμοιβαίο όφελος. Δεν είναι δίνω χωρίς να παίρνω, είναι δίνω και παίρνω. Ας ελπίσουμε αυτό το έλλειμμα κατανόησης να μην έχει  επιπτώσεις στην εθνική μας ασφάλεια.

 

topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα