Ο Χρυσοχοΐδης απαντά για τα ΜΑΤ: Αδιανόητος ο εξευτελισμός της ανθρώπινης προσωπικότητας

Ο Χρυσοχοΐδης απαντά για τα ΜΑΤ: Αδιανόητος ο εξευτελισμός της ανθρώπινης προσωπικότητας

«Ο εξευτελισμός της ανθρώπινης προσωπικότητας δεν είναι νοητός ποτέ, πουθενά από κανένα και με οποιαδήποτε δικαιολογία», επισημαίνει σε ανάρτηση, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, αναφερόμενος στο βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με τα γεγονότα της 6ης Δεκεμβρίου

Σημειώνει επίσης ότι «όταν συμβαίνει, η Αστυνομία -που είναι περήφανο σώμα, που εφαρμόζει το νόμο και κατά συνέπεια οφείλει να προστατεύει και τα ανθρώπινα δικαιώματα- έχει τη δύναμη να το αναδείξει και να το αντιμετωπίσει».

Ολόκληρη η ανάρτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη στο facebook έχει ως εξής: «Ο εξευτελισμός της ανθρώπινης προσωπικότητας δεν είναι νοητός ποτέ, πουθενά, από κανένα και με οποιαδήποτε δικαιολογία. Τελεία και παύλα. Όταν συμβαίνει, η αστυνομία-που είναι περήφανο σώμα, που εφαρμόζει το νόμο και κατά συνέπεια οφείλει να προστατεύει και τα ανθρώπινα δικαιώματα-έχει τη δύναμη να το αναδείξει και να το αντιμετωπίσει. Κανένα βίντεο, παρά τη δύναμη της εικόνας δεν θα το αλλάξει αυτό. Πολύ περισσότερο δεν θα περάσει ο φαρισαϊσμός που ξεχείλισε, μετά την πρώτη φορά εορτασμό, χωρίς καταστροφές, των επετείων 17ης Νοέμβρη και 6ης Δεκεμβρίου».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα