Τσίπρας: Γι' αυτό δεν πήγα στην Αμερικανική Πρεσβεία

Τα χαρτιά του άνοιξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας για όλα τα θέματα που απασχολούν την πολιτική σκηνή με κεντρικές αναφορές  στην πρόσφατη συμμετοχή του στην πορεία για το Πολυτεχνείο, ως επικεφαλής του μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ, που έτυχε οξύτατης κριτικής από τη Νέα Δημοκρατία και το ΚΙΝΑΛ.

Οσον αφορά την παρουσία του στην πορεία του Πολυτεχνείου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απέδωσε αντικυβερνητικό χαρακτήρα στην πορεία τεξηγώντας γιατί δεν πήγε μέχρι την πρεσβεία των ΗΠΑ, τονίζοντας πως ως πρωθυπουργός δούλεψα για την καλυτέρευση των σχέσεων με τις ΗΠΑ.

Εγώ πήγα στο Πολυτεχνείο ως πρωθυπουργός, κατέθεσα στεφάνι ως πρωθυπουργός ανέφερε σε άλλη ερώτηση, τονίζοντας ότι δεν μετείχε παλαιότερος στην πορεία, καθώς αυτή έχει αντιεξουσιαστικό χαρακτήρα και δεν ήθελε να δημιουργήσει προβλήματα με την παρουσία του. 

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι το δόγμα «νόμος και τάξη» της κυβέρνησης Μητσοτάκη έχει κινητοποιήσει τα δημοκρατικά αντανακλαστικά της κοινωνίας ιδιαίτερα της νεολαίας.

«Αστείο στα μάτια της ελληνικής κοινωνίας το δόγμα νόμος και τάξη» είπε ακόμη, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση επιχειρεί ένα αντιπερισπασμό απέναντι στην αδυναμία διαχείρισης του προσφυγικού προβλήματος.

«Κανένας πολίτης δεν αισθάνεται ευχάριστα» με την εικόνα των ΜΑΤ στα Εξάρχεια, είπε ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παραδέχθηκε ωστόσο το πρόβλημα στην περιοχή. Η εγκληματικότητα δεν έχει μειωθεί, παρατήρησε, ενώ ανέφερε ότι δεν έχει βελτιωθεί και η καθημερινότητα των κατοίκων στα Εξάρχεια.

Για deals με τους τραπεζίτες πίσω από τις αλλαγές του Ποινικού Κώδικα μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας 

Για Ρουβίκωνα

Οτιδήποτε είνει έκνομο είναι καταδικαστέο ξεκαθάρισε ο πρώην πρωθυπουργός αναρωτώμενος σκωπτικά αν «υπάρχει ακόμη ο Ρουβίκωνας» υπενθυμίζοντας τι έλεγε η ΝΔ προεκλογικά

Θαλασσοδάνεια

Δανεικά και αγύριστα τα θαλασσοδάνεια χαρακτήρισε της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ 

thetoc

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ