Άδωνις Γεωργιάδης: Αν είχα στοιχεία για Τσίπρα και Πολάκη θα είχα πάει στον εισαγγελέα

Άδωνις Γεωργιάδης: Αν είχα στοιχεία για Τσίπρα και Πολάκη θα είχα πάει στον εισαγγελέα

Σε διευκρινίσεις αναφορικά με τη δήλωσή του περί χρηματισμού Τσίπρα και Πολάκη, προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Όπως είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων «αν είχα στοιχεία θα είχα πάει στον εισαγγελέα». Ακόμη υπενθύμισε ότι τα ίδια είχε πει και πέρυσι, μέσα στη Βουλή όταν ψηφίστηκε η αλλαγή τιμολόγησης των φαρμάκων.

«Όταν Πολάκης και Τσίπρας λένε ότι είμαι διεφθαρμένος χωρίς στοιχεία, ήθελα να τους δείξω ότι με τον ίδιο τρόπο οι κατηγορίες μπορεί να επιστρέψουν σε αυτούς», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα επικαλέστηκε δήλωση του Γιώργου Τσίπρα, ότι «και αυτοί που αρχειοθετήθηκαν για την υπόθεση της Novartis δεν είναι αθώοι» λέγοντας ότι δεν υπάρχουν πολιτικοί κατηγορούμενοι, πλην του Ανδρέα Λοβέρδου, και αυτός, όπως σημείωσε, παραμένει αθώος έως ότου αποφανθεί η Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης η προηγούμενη κυβέρνηση,ωφέλησε τις πολυεθνικές και τη Novartis. «Το ακριβότερο φάρμακο μπήκε στην αγορά επί υπουργίας Ανδρέα Ξανθού» υπογράμμισε ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Είμαστε αναγκασμένοι να μιλάμε με τη Novartis, για το καλό του λαού, όπως έκανε και η κυβέρνηση Τσίπρα», πρόσθεσε ο υπουργός. Τέλος, κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του Σταύρου Κοντονή στον Realfm 97,8, ότι ως υπουργός Δικαιοσύνης λειτουργούσε θεσμικά, αναρωτήθηκε: «άρα ο κ. Παπαγγελόπουλος δεν λειτουργούσε;».

 

 

topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα