Η μυστική συνομιλία Μητσοτάκη - Γεννηματά για την εκλογή του ΠτΔ

Η μυστική συνομιλία Μητσοτάκη - Γεννηματά για την εκλογή του ΠτΔ

Πρόσωπο από τον χώρο της κεντροαριστεράς φαίνεται να θέλει το ΚΙΝΑΛ

Επαφή που δεν έγινε γνωστή φαίνεται πως είχαν ο Κυριακός Μητσοτάκης και η Φώφη Γεννηματά, τέσσερις μήνες πριν την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με το γνωστή εφημερίδα, τόσο ο πρωθυπουργός όσο και η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής θέλησαν να βολιδοσκοπήσουν ο ένας τις προθέσεις του άλλου, σε μία συνάντηση που ελάχιστοι ήξεραν.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το ΚΙΝΑΛ φαίνεται να επιθυμεί για Πρόεδρο της Δημοκρατίας πρόσωπο από τον χώρο της κεντροαριστεράς, αποσυνδέοντας το θέμα από τη στάση του κόμματος στο νέο εκλογικό νόμο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα καμία από τις δύο πλευρές δεν είχε διάθεση για παζάρια και δεν αποκάλυψαν λεπτομέρειες στους έμπιστους των επιτελείων τους είτε τον χρόνο, είτε τον τόπο της συνομιλίας.

«Έχω κουβεντιάσει το θέμα, απάντηση δεν έχω πάρει» είπε με σκωπτικό ύφος η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής όταν ρωτήθηκε στο πλαίσιο της Διάσκεψης της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Από την πλευρά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει δεσμευτεί και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες κατά την άγνωστη συνομιλία τους επιφυλάχθηκε να ανοίξει τα χαρτιά του στο κατάλληλο για εκείνον χρόνο.

Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι φήμες διευρύνονται και αποκαλύπτουν ταυτόχρονα ότι η Φώφη Γεννηματά - θέλοντας να ενισχύσει τη θέση της στο ΚΙΝΑΛ- δεν αποκλείεταινα αιφνιδιάσει ανακοινώνοντας δημόσια την ταυτότητα του υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

 

Πηγή:  newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα