Κύκλοι Παπαγγελόπουλου: Αυτή είναι η πραγματική σκευωρία - Θα αποδείξει ότι η Ράικου λέει ψέματα

Κύκλοι Παπαγγελόπουλου: Αυτή είναι η πραγματική σκευωρία - Θα αποδείξει ότι η Ράικου λέει ψέματα

«Αυτή είναι η πραγματική σκευωρία» σχολιάζουν κύκλοι του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης σχετικά με την πρόταση της ΝΔ να συσταθεί επιτροπή προανακριτικής εξέτασης εις βάρος του. 

Μάλιστα, λένε ότι τις επόμενες μέρες ή και ώρες ο κύριος Παπαγγελόπουλος, όχι απλά θα απαντήσει σε όσα ισχυρίζονται εναντίον του από την πλευρά της ΝΔ, αλλά και ότι θα αποδείξει ότι όλα όσα καταθέτει η τέως εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Ράικου είναι ψέματα.

ΣΥΡΙΖΑ για προανακριτική: Η ΝΔ δεν έχει μάθει τίποτα από το δεξιό ρεβανσιστικό παρελθόν της

Ανακοίνωση για την πρόταση σύστασης ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης κατά του Δημ. Παπαγγελόπουλου, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής: 

«Η ΝΔ επιβεβαιώνει πως δεν έχει μάθει τίποτα από το δεξιό ρεβανσιστικό παρελθόν της. Συνεχίζει με ακόμα ένα επεισόδιο την άθλια πλεκτάνη συγκάλυψης του σκανδάλου Novartis και στοχοποίησης των πολιτικών της αντιπάλων που το ανέδειξαν.

Με μοναδικό της στόχο να ελέγξει τη Δικαιοσύνη, συστήνει Επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης για δήθεν παρεμβάσεις του κ. Παπαγγελόπουλου σε αυτή. Βασίζει την προανακριτική σε έωλες μαρτυρίες δικαστικών λειτουργών, οι οποίοι όμως ελέγχονται και οι ίδιοι από τη Δικαιοσύνη για τους χειρισμούς τους στην ίδια υπόθεση.

Δεν πρόκειται μόνο για μία γελοία προσπάθεια αποπροσανατολισμού από το υπαρκτό σκάνδαλο Novartis. Πρόκειται και για ξεκάθαρη επιχείρηση τρομοκράτησης των δικαστικών λειτουργών που ζητούν την άσκηση ποινικής δίωξης ενός πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ και συνεχίζουν τις έρευνες τόσο για δύο κορυφαία στελέχη της ΝΔ, όσο και για δεκάδες μη πολιτικά πρόσωπα.

 Η προανακριτική παρωδία ωστόσο θα γυρίσει μπούμερανγκ στους εμπνευστές της. Θα είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία, όχι μόνο για να επιβεβαιωθεί η πλεκτάνη που στήνει η ΝΔ, αλλά και για να μάθει το πανελλήνιο ποιο ακριβώς είναι το σκάνδαλο Novartis, ποιοί έβαλαν τις υπογραφές τους στα υπερκέρδη της εταιρίας στα χρόνια των μνημονίων και πόσο τελικά στοίχισε στη Δημόσια Υγεία και στους φορολογούμενους πολίτες».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα