Η Νίκη Κεραμέως απαντά στην καταγγελία για ελλείψεις δασκάλων στο Καστελλόριζο

 Στην καταγγελία που έκανε στον RealFm 97,8 η κάτοικος και λυκειάρχης στο Καστελλόριζο, Μπέτυ Μουζάκ, η οποία υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κανένας δάσκαλος στο Δημοτικό σχολείο, απάντησε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Ηκ. Κεραμέως είπε χαρακτηριστικά ότι "το σχολείο λειτουργεί κανονικά, έγινε κανονικά χθες και ο αγιασμός. Αυτό που συνέβη είναι ότι κανένας εκπαιδευτικός δεν είχε δείξει προτίμηση να πάει στο Καστελλόριζο οπότε κάναμε αυτό που έπρεπε: διαθέσαμε εκπαιδευτικό από τη Χάλκη και έχουν ήδη δρομολογηθεί οι προσλήψεις τριών αναπληρωτών εκπαιδευτικών προκειμένου το σχολείο να συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά. Μίλησα προσωπικά και με τον εν λόγω εκπαιδευτικό και με τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην περιοχή και όλα βαίνουν καλώς".

Η ίδια πρόσθεσε ότι "γενικότερα το άνοιγμα των σχολείων πήγε καλά. Τα βιβλία ήταν όλα στη θέση τους και υπάρχει και μια μεγάλη φάση προσλήψεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών και όλα πάνε καλά. Καταγράφηκαν κάποια κενά γιατί κάποιοι εκπαιδευτικοί δεν παρουσιάστηκαν, προχωράμε γρήγορα σε δεύτερη φάση προσλήψεων".

Δείτε το βίντεο από τον Σκάι:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ