Σαμαράς: Έχω κατονομάσει τον περίφημο "Ρασπούτιν"

Σαμαράς: Έχω κατονομάσει τον περίφημο "Ρασπούτιν"

Με την κατάθεση του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά συνεχίστηκε σήμερα η έρευνα των αντεισαγγελέων του Αρείου Πάγου, Ευάγγελου Ζαχαρή και Λάμπρου Σοφουλάκη συνεχίστηκε σήμερα η προκαταρκτική εξέταση για τους χειρισμούς στην υπόθεση της Novartis.

Ο κ. Σαμαράς εξερχόμενος από το κτίριο του Αρείου Πάγου δήλωσε «ό, τι είχα να πω για την άθλια αυτή σκευωρία το είπα απο την πρώτη στιγμή».

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων εάν κατανόμασε τον περίφημο «Ρασπούτιν» ο πρώην Πρωθυπουργός απάντησε πως το έχει κάνει προ πολλού.

Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξή του, ο πρώην πρωθυπουργός είχε αποκαλύψει ότι πίσω από το συγκεκριµένο προσωνύµιο είναι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός ∆ικαιοσύνης, αρµόδιος για θέµατα ∆ιαφθοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντώνης Σαμαράς κατέθεσε πολυσέλιδο υπόμνημα έκτασης 32 σελίδων ενώπιον των αντεισαγγελέων του Αρείου Πάγου επικαλούμενος όσα νέα στοιχεία έχουν προκύψει για την υπόθεση για τα πρόσωπα που ήδη είχε καταμηνύσει για στοχοποίησή του στη υπόθεση , όπως τον πρωην αναπληρωτή υπουργό δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και τον τέως πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

 

topontiki

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Πολιτική

-
Σχολιάστε το άρθρο: