Μηταράκης: Ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ θα θέσει τις εθνικές γραμμές πάνω σε καίρια ζητήματα της οικονομίας

Μηταράκης: Ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ θα θέσει τις εθνικές γραμμές πάνω σε καίρια ζητήματα της οικονομίας

Το όραμά του για την αυτοδύναμη Ελλάδα, μια χώρα που ανακτά την αξιοπρέπειά της, πατάει ξανά στα πόδια της, ανακτά τον δυναμισμό της, αναμένεται να παρουσιάσει στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός, δήλωσε ο υφυπουργός Εργασίας Νότης Μηταράκης σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, από τη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων,  ανέφερε πως στο πλαίσιο αυτό, θα τεθούν και οι εθνικές γραμμές πάνω σε καίρια ζητήματα της οικονομίας, όπως η μείωση φορολογικών βαρών, η ενίσχυση των επενδύσεων, η δημιουργία καλύτερων και ποιοτικότερων θέσεων εργασίας, η στήριξη των εργαζομένων, δημιουργώντας κίνητρα για θέσεις πλήρους απασχόλησης, ο μόνιμος μηχανισμός στήριξης των συνταξιούχων καθώς και ο ψηφιακός χάρτης με το μετασχηματισμό που χρειάζεται η χώρα, ώστε να μπορεί να εκμεταλλευτεί το δυναμισμό του 21ου αιώνα.

Ο κ. Μηταράκης τόνισε πως βασικός στόχος της επόμενης τετραετίας, είναι η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού φορολογικού και ασφαλιστικού πλαισίου, που θα θέσει ξανά τη χώρα μας σε τροχιά ανάπτυξης.

Τέλος, ως προς τις 120 δόσεις, ο υφυπουργός Εργασίας υπογράμμισε πως πρόκειται για μια ευκαιρία που ο κόσμος πρέπει να εκμεταλλευτεί. Θα υπάρξει νομοθετική πρωτοβουλία ώστε να μπορεί κάποιος να υποβάλει αίτηση μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, έστω και αν ακόμα δεν υπάρχει ο σωστός υπολογισμός των οφειλών του στο ΚΕΑΟ ή τον ΕΦΚΑ, προκειμένου να μην χαθεί η προθεσμία.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα