Με ποιο τραγούδι υποδέχτηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη η στρατιωτική μπάντα

Με ποιο τραγούδι υποδέχτηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη η στρατιωτική μπάντα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε τις επισκέψεις του στα περίπτερα της ΔΕΘ. Τον συνοδεύουν πολλά στελέχη της ΝΔ. Ξεκίνησε την περιοδεία του από το περίπτερο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε και το περίπτερο της ομάδας του Ηρακλή.

Από το περίπτερο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ξεκίνησε, την περιοδεία του στην 84η ΔΕΘ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΘ-EXELPO Τάσο Τζήκα, τον υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρο Καράογλου, βουλευτές και στελέχη της ΝΔ.

Στο περίπτερο του υπουργείου Εθνικής άμυνας τον πρωθυπουργό υποδέχτηκαν ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Παναγιωτόπουλος και η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων.

Ο κ. Μητσοτάκης παρακολούθησε επίδειξη ανδρών των ειδικών δυνάμεων του στρατού, οι οποίοι έκαναν άσκηση με σχοινιά.

Ο πρωθυπουργός ξεναγήθηκε και στο στρατιωτικό ελικόπτερο που βρίσκεται στους εξωτερικούς χώρους της ΔΕΘ.  Την ώρα μάλιστα που ήταν εκεί η στρατιωτική μπάντα έπαιζε το τραγούδι των Guns N’ Roses, «Paradise City». Ο πρωθυπουργός πήγε και στις χειρουργικές εγκαταστάσεις του στρατού, ενώ του έδειξαν ομοίωμα πολεμικού αεροπλάνου.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός κατευθύνθηκε στο περίπτερο της Πυροσβεστικής, όπου τον υποδέχτηκε ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη τους πυροσβέστες για την τιτάνια προσπάθεια στην κατάσβεση των πυρκαγιών του καλοκαιριού και εξήρε την συμβολή του Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε και το περίπτερο της ομάδας του Ηρακλή. Η περιοδεία του Κυρ. Μητσοτάκη στην 84η ΔΕΘ συνεχίζεται επισκεπτόμενος και άλλα περίπτερα της έκθεσης, ενώ σε λίγη ώρα θα απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή εγκαινίων του περιπτέρου της Ινδίας που είναι η τιμώμενη χώρα της φετινής διοργάνωσης.

Σύσκεψη με τη διοίκηση της ΔΕΘ

Νωρίτερα ο κ. Μητσοτάκης είχε συνάντηση με τη διοίκηση και εκπροσώπους εργαζομένων της ΔΕΘ-HELEXPO.

Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκαν έξω από τα γραφεία της διοίκησης της ΔΕΘ-HELEXPO ο πρόεδρός της Τάσος Τζήκας και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ενώ τον περίμενε και ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος, τον οποίο ο πρωθυπουργός έσπευσε να χαιρετίσει. Αμέσως μετά προχώρησε στη αίθουσα συσκέψεων και άρχισε η συνάντηση, στην οποία συμμετέχουν οι υπουργοί Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας και ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρος Καράογλου.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα