Μητσοτάκης: Μπράβο στον κρατικό μηχανισμό - Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους

Μητσοτάκης: Μπράβο στον κρατικό μηχανισμό - Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε απόψε στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι.

 Ο πρωθυπουργός έφθασε λίγο μετά τις 8:30 , όπου τον υποδέχθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για την εξέλιξη του σεισμικού φαινομένου και την πορεία των ενεργειών του κρατικού μηχανισμού και στην συνέχεια θα κάνει δηλώσεις.

Μόλις ολοκληρώθηκε η ενημέρωση, ο πρωθυπουργός προχώρησε στις παρακάτω δηλώσεις:

«Επισκέφθηκα το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων με σκοπό να συγχαρώ τις γυναίκες και τους άντρες που εργάζονται εδώ, για την άμεση ανταπόκρισή τους στον σεισμό που έπληξε σήμερα την Αθήνα. Θέλω για άλλη μια φορά να πω ένα μεγάλο μπράβο στον κρατικό μηχανισμό ο οποίος κινητοποιήθηκε πολύ γρήγορα, ακολουθώντας όλα τα επιχειρησιακά σχέδια και πιστεύω ότι ανταποκρίθηκε πολύ ικανοποιητικά σε αυτό το έκτακτο περιστατικό. Η Ελλάδα είναι μια σεισμογενής χώρα, έχουμε μάθει να ζούμε με σεισμούς. Αυτός ήταν ένας ακόμα -θα γίνουν και άλλοι στο μέλλον- δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό και το πρώτο μέλημα του κράτους είναι να προστατεύει τις ζωές και τις περιουσίες των πολιτών. Δεν έχω να πω κάτι περισσότερο η δική μας η δουλειά δεν είναι να μπλεκόμαστε στα πόδια των επιχειρησιακών την ώρα της κρίσης. Ένα μόνο μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κρατικό μηχανισμό που ανταποκρίθηκε με μεγάλη ταχύτητα σε αυτό το περιστατικό».

 

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα