Βελόπουλος: Επαναφορά θανατικής ποινής. Κόψτε επιδόματα και ΑΜΚΑ από τους μετανάστες

Βελόπουλος: Επαναφορά θανατικής ποινής. Κόψτε επιδόματα και ΑΜΚΑ από τους μετανάστες

Την επαναφορά της θανατικής ποινής στη χώρα μας για εμπόρους ναρκωτικών, παιδεραστές και δουλέμπορους ζητάει ο Κ. Βελόπουλος, ενώ συγχαίρει τον Γ. Βρούτση για τη ρατσιστική κατάργηση του ΑΜΚΑ.

Σε ακροδεξιό παραλήρημα επιδόθηκε το Σαββατοκύριακο η Ελληνική Λύση θέτοντας ζήτημα επαναφοράς της θανατικής ποινής στη χώρα μας και υπογράφοντας να προχωρήσει η σύσταση εξεταστικής επιτροπής για «εσχάτη προδοσία» του Ν. Κοτζιά σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Με αφορμή την απόφαση της ουκρανικής Βουλής για υποχρεωτικό χημικό ευνουχισμό σε παιδόφιλους, το κόμμα του Κυρ. Βελόπουλου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητάει να τεθούν μέσω δημοψηφίσματος στην κρίση του ελληνικού λαού τρεις επιλογές ποινής για τους παιδεραστές: θανατική ποινή, χημικός ευνουχισμός ή ισόβια κάθειρξη.

Ζητάει, επίσης, τη διενέργεια δημοψηφίσματος και για άλλες δύο περιπτώσεις, τους δουλέμπορους και τους εμπόρους ναρκωτικών αναφέροντας: «Σε αυτές τις κατηγορίες οι πολίτες θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο εναλλακτικές ποινές. Πρώτη ποινή αυτή του θανάτου και δεύτερη ποινή η ισόβια κάθειρξη. Αλλά ισόβια σημαίνει για πάντα ισόβια».

Την επαναφορά της θανατικής ποινής είχε εκφράσει ο Κυρ. Βελόπουλος και τρεις μέρες πριν από τις ευρωεκλογές από την εκπομπή «Alpha Ρεπορτάζ» λέγοντας: «Εμείς δεν είμαστε ναζιστές, δεν έχουμε καμία σχέση με ναζιστές, έχουμε συγκεκριμένο πρόγραμμα. Η θανατική ποινή θα είναι για εμπόρους ναρκωτικών, για παιδεραστές και για δουλέμπορους».

Ωστόσο, το... πρόγραμμά του δεν είναι καν πρωτότυπο αφού πρώτη η ναζιστική Χρυσή Αυγή ζητούσε την επαναφορά της θανατικής ποινής «για την καταπολέμηση της εισαγόμενης βαριάς εγκληματικότητας» (17.6.2013), ενώ στις 8.2.2014 ο τότε βουλευτής της Χ.Α. Αντ. Γρέγος αρθρογραφούσε (ethnikismos.net) για τον χημικό ευνουχισμό σημειώνοντας: «Οταν θα γυρίσει ο τροχός και θα ’ρθουμε στα πράγματα, θα φτιάξουμε νόμο να γίνεται με την πρώτη».
«Σύσταση εξεταστικής επιτροπής»

Παράλληλα, δίνοντας στίγμα της ατζέντας και της ρητορικής που θα ακολουθήσει από τα κοινοβουλευτικά έδρανα η Ελληνική Λύση αναφέρεται στη μήνυση του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδονίας κατά του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, η οποία έχει διαβιβαστεί στη Βουλή.

Οπως τονίζει, απαιτείται η έγκριση τριάντα βουλευτών για να προχωρήσει η «σύσταση εξεταστικής επιτροπής» που θα διερευνήσει «αδικήματα» του πρώην ΥΠΕΞ και η οποία «μπορεί να οδηγήσει σε ειδικό δικαστήριο» και συνεχίζει: «Οι δέκα βουλευτές είναι από την Ελληνική Λύση! Καλούμε έμπρακτα όλους αυτούς που έλεγαν στα λόγια ότι είναι αντίθετοι στη Συμφωνία των Πρεσπών να το αποδείξουν και στην πράξη!»

Σε άλλη ανακοίνωση ο Κυρ. Βελόπουλος χαρακτηρίζει «σωστή» την απόφαση του υπουργείου Εργασίας να άρει εγκύκλιο που διευκόλυνε τις διαδικασίες για την απόδοση ΑΜΚΑ σε υπηκόους ξένων χωρών και λέει στην κυβέρνηση: «Κόψτε τώρα και τα επιδόματα. Είναι ρατσιστικό κατά των Ελλήνων».

Βέβαια, τα ρατσιστικά χαρακτηριστικά της απόφασης του Γ. Βρούτση να ανακαλέσει, με την ανάληψη των καθηκόντων του, την ΚΥΑ με την οποία απλοποιούνταν η χορήγηση ΑΜΚΑ σε ξένους υπηκόους, επιβεβαιώνονται και από το ποιοι την επικροτούν.

Γιώτα Τέσση

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα