Τσίπρας: Κανείς δεν θέλει σήμερα να γίνει ΠΑΣΟΚ

Να τολμήσουμε, σας προτρέπω να μην φοβηθούμε να μολυνθούμε από το λαό του ΣΥΡΙΖΑ και να τα θέσουμε όλα υπό την κρίση του ακόμα και τους εαυτούς μας, είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

"Και αυτό που σας προτείνω δεν είναι να βάλουμε νερό στο κρασί μας ούτε να υποστείλουμε τις σημαίες των ιδεών μας, αλλά να τις κάνουμε πιο έντονες, πιο πολύχρωμες, πιο επαναστατικές, πιο μαχητικές. Και οι σημαίες μας σήμερα, αν θέλουμε να είναι επαναστατικές δεν μπορούν να είναι μόνο κόκκινες αλλά και πράσινες. Όχι πράσινες που κοιτάνε στο χθες, όχι πράσινες από το χρώμα του ΠΑΣΟΚ- κανένας δεν θέλει σήμερα να γίνει ΠΑΣΟΚ, ούτε και το ίδιο το ΠΑΣΟΚ που ονομάστηκε αλλιώς δεν θέλει να είναι ΠΑΣΟΚ. Αλλά πράσινες από το χρώμα της οικολογίας που είναι το αύριο της αριστεράς" τόνισε ο κ. Τσίπρας, χειροκροτούμενος από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

"Σας καλώ λοιπόν να ξεκινήσουμε μια πλατιά συζήτηση που θα καταλήξει σε συγκεκριμένες αποφάσεις και να μην φοβηθούμε σε αυτή τη συζήτηση να πούμε πώς θέλουμε να είναι το κόμμα μας και η ταυτότητά του" πρόσθεσε.

Πηγή: enikos.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ