Κεφαλογιάννης - Μιχαηλίδου: To love story της νέας κυβέρνησης

Ο νέος υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Κεφαλογιάννης και η νέα υφυπουργός Εργασίας Δόµνα Μιχαηλίδου, είναι ζευγάρι. Μάλιστα, οι δυο τους πήγαν μαζί στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης και η Δόµνα Μιχαηλίδου είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες, αλλά διατηρούν χαμηλούς τόνους. Σύµφωνα µε δημοσίευμα των Παραπολιτικών στην στήλη Secret, όλοι µιλούν για µια δυνατή σχέση που «έδεσε» από τη πρώτη στιγµή. «Αυτός ήταν έρωτας µε την πρώτη µατιά», σχολιάζουν οι άνθρωποι που τους γνωρίζουν.

Το «γαλάζιο» ζευγάρι, πάντως, αποφεύγει τα φώτα της δηµοσιότητας, ενώ φροντίζει να κρατά ως επτασφράγιστο µυστικό τη σχέση τους. Ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που τους έχουν δει τα Σαββατοκύριακα να ταξιδεύουν µαζί στην Κρήτη, που αποτελεί και την εκλογική περιφέρεια του γοητευτικού πολιτικού. Ποια είναι, όµως, η µελαχρινή καλλονή µε τα υπέροχα µάτια που έκλεψε την καρδιά του κ. Κεφαλογιάννη;

Η Δόµνα Μιχαηλίδου έχει εντυπωσιακό βιογραφικό. Η ίδια είναι επισκέπτρια λέκτορας Οικονοµικών της Ανάπτυξης στο Πανεπιστήµιο του Cambridge, από όπου έλαβε και το διδακτορικό της, ενώ έχει διατελέσει οικονοµική σύµβουλος του ΟΟΣA.

 

aftodioikisi

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα