Μάχη για μια έδρα μεταξύ Κουρουμπλή - Παπαχριστόπουλου. Επανακαταμέτρηση των ψήφων

Μάχη για μια έδρα μεταξύ Κουρουμπλή - Παπαχριστόπουλου. Επανακαταμέτρηση των ψήφων
Η μάχη Παπαχριστόπουλου-Κουρουμπλή στον Β2 Δυτικό Τομέα για την έδρα ήταν ένα από τα μεγαλύτερα θρίλερ των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου και έχει και άλλο επεισόδιο. Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής κατέθεσε ένσταση, ζήτησε επανακαταμέτρηση των ψήφων και αυτή θα γίνει αύριο Παρασκευή, όπως επιβεβαίωσε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.
 
«Περνάμε το μαρτύριο της σταγόνας, ήταν έξι ψήφοι και ο Παναγιώτης (σ.σ. Κουρουμπλής) κατέθεσε ένσταση, όπως ήταν λογικό, διότι δεν μιλάμε για μία διαφορά 100-200. Άλλωστε, δεν έχω να χωρίσω κάτι μαζί του. Έχω μάθει στη ζωή μου να κερδίζω, αλλά και να χάνω», δήλωσε ο κ. Παπαχριστόπουλος στο και αναφέρθηκε στη διαδικασία.
 
Κατ΄αρχήν υποστήριξε πως τόσο ο ίδιος όσο και ο κ. Κουρουμπλής θα παραβρεθούν στη διαδικασία επανακαταμέτρησης ως παρατηρητές. Και πώς έχει η διαδικασία; Τα 680 τμήματα θα χωριστούν σε 16 κλιμάκια, όπου θα βρίσκονται 16 δικαστικοί αντιπρόσωποι με δύο υπαλλήλους του Πρωτοδικείου. Όσο για το πότε θα προκύψει το αποτέλεσμα; Ο κ. Παπαχριστόπουλος πιστεύει πως μπορεί και αύριο αργά το βράδυ. Σίγουρα, όμως, τη Δευτέρα.
 
Πηγή: enikos.gr
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα