Άγριος καβγάς Ραγκούση με Χριστοφιλοπούλου: Ντροπή σας, δε θα συγκρατηθώ

Άγριος καβγάς Ραγκούση με Χριστοφιλοπούλου: Ντροπή σας, δε θα συγκρατηθώ

Απίστευτη ένταση σημειώθηκε στον αέρα του Star! Η Εύη Χριστοφιλοπούλου και ο Γιάννης Ραγκούσης ήρθαν σε μεγάλη αντιπαράθεση, με την υποψήφια βουλευτή του ΚΙΝΑΛ να γίνεται έξαλλη.

«Ο κ. Μητσοτάκης και η δεξία στην Ελλάδα είχε μια πολύ μεγάλη ανάγκη όλο αυτό το διάστημα να νομιμοποιηθούν οι στρατηγικές πολιτικές τους επιλογές από κόμματα πέραν του δικού τους. Να υπάρξουν πολιτικές φωνές και μάλιστα που υποτίθεται προέρχονται από τον προοδευτικό χώρο. Στο… ΚΙΝΑΛ του κ. Μητσοτάκη δεν ήμουν γραμματέας. Ήμουν στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου», είπε ο Γιάννης Ραγκούσης και στη συνέχεια οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα.

 

«Εμείς κάναμε σκληρή αντιπολίτευση στον κ. Τσίπρα. Δεν είμαστε λαϊκιστές του όχι σε όλα όπως μέχρι τώρα έχει δείξει ότι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας. Υποτίθετα κ. Ραγκούση; Είναι ντροπή αυτό που λέτε. Είπατε “υποτίθεται προοδευτικό κόμμα”. Να σεμνύνεστε λίγο, το “υποτίθεται” πάρτε το πίσω. Γιατί ψεύδεστε; Δεν θα συγκρατηθώ κύριε Ραγκούση. Εσείς φέρατε τον κ. Μητσοτάκη στην εξουσία, είστε ο χορηγός του και είστε ο ορισμός του γενιτσαρισμού.

 

Προδοσία; Αυτά να τα αφήσετε, ψεύδεστε ασυστόλως. Ντροπή, ντροπή… Ως εδώ θα πω εγώ και όχι εσείς. Δεν ντρέπεστε λιγάκι; Δεν σταματάτε λιγάκι; Ούτε που ξέρω τι λέω; Εγώ δεν ξέρω τι λέω όταν σαν λέω γενίτσαρο; Ντροπή να μιλάτε εσείς για τον Ανδρέα Παπανδρέου», είπε μεταξύ άλλων η Εύη Χριστοφιλοπούλου.

 

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα