Ντόρα Μπακογιάννη: Ψήφισε στα Χανιά με τα εγγόνια της

Ντόρα Μπακογιάννη: Ψήφισε στα Χανιά με τα εγγόνια της

Συνοδευομένη από τα εγγόνια της ψήφισε στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων η Ντόρα Μπακογιάννη. «Από αύριο αρχίζει μια δύσκολη αλλά ανοδική και καλή πορεία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη Χαλέπα, στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων, εκεί όπου ψήφιζε αλλά και φοίτησε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα η Ντόρα Μπακογιάννη. Η υποψήφια βουλευτής Χανίων έφτασε στο εκλογικό τμήμα στις 11 το πρωί της Κυριακής, χαμογελαστή και συνοδευόμενη από τα εγγόνια της, Στάθη, Γιώργο και Ντοράκι. Μάλιστα, η εγγονή της που έχει το όνομά της, ήταν αυτή που έριξε στην κάλπη το ψηφοδέλτιο

 

«Σήμερα είναι μια πολύ μεγάλη μέρα, είναι η μέρα που μιλάνε οι πολίτες και κάνουν τις επιλογές τους. Τις επιλογές τους για ένα καλύτερο αύριο τις επιλογές τους για μία Ελλάδα την όποια αξίζουμε. Εδώ στα Χανιά δε, για τα Χανιά που πρέπει να γυρίσουν σελίδα για τα Χανιά της ανάπτυξης για τα Χανιά της προοπτικής για τα Χανιά της ευημερίας. Εύχομαι καλή μέρα και καλή δουλειά σε όλους από αύριο γιατί αρχίζει μια δύσκολη αλλά ανοδική και καλή πορεία», τόνισε η κ. Μπακογιάννη.

Πηγή: Zapranews.gr