Συνέντευξη Τσίπρα στον ΣΚΑΪ: Οι αντιδράσεις Ν.Δ. και ΚΙΝΑΛ

Συνέντευξη Τσίπρα στον ΣΚΑΪ: Οι αντιδράσεις Ν.Δ. και ΚΙΝΑΛ

Ακόμη και στις στιγμές που εξαναγκάστηκε να απολογηθεί, δεν μπορούσε να κρύψει την αλαζονεία του», αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της για τον πρωθυπουργό και προσθέτει : «Η συνέντευξη του κ. Τσίπρα στον Σκάι ήταν χρήσιμη, γιατί ξαναθύμισε στους πολίτες ότι είναι αμετανόητος για την καταστροφή που προκάλεσε στην χώρα μας. Κυριακή κοντή γιορτή».

«Ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε σήμερα στο ΣΚΑΪ σπάζοντας το δικό του εμπάργκο, για να μας πει πάλι ψέμματα. Αμετανόητος, αλαζονικός και κολλημένος με την εξουσία», σχολίασε το Γραφείο τύπου του Κινήματος Αλλαγής την συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Στο σχόλιό του το ΚΙΝΑΛ επισημαίνει ότι «για αυτόν όλα έγιναν καλά, όλα είναι υπέροχα. Το τρίτο μνημόνιο, η εξοντωτική φορολογία, οι μειώσεις στις συντάξεις, η κατάρρευση των νοσοκομείων, η σκευωρία της Novartis, η έξαρση της εγκληματικότητας, τα κατά Τσίπρα επιτεύγματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/Ακροδεξιάς».

Συμπληρώνει πως ο κ. Τσίπρα για τα λίγα λάθη, που έγιναν έφταιγαν οι άλλοι και οι συνεργάτες του. Όπως για το κυνισμό του στο Μάτι, έφταιγαν οι υπουργοί του που δεν του είχαν πει παρά μόνο για ένα ή δυο νεκρούς.

«Ο κ. Τσίπρας έχει πάρει διαζύγιο με την αλήθεια. Αλλά το χειρότερο είναι ότι εξακολουθεί να νομίζει ότι μπορεί για μια ακόμη φορά να εξαπατήσει τους Έλληνες.

Την απάντηση θα πάρει την Κυριακή».

 

topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα