Τσίπρας στον ΣΚΑΪ: Σε ισχύ το εμπάργκο για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Τσίπρας στον ΣΚΑΪ: Σε ισχύ το εμπάργκο για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Προσωπική είναι η απόφαση του πρωθυπουργού να σπάσει το εμπάργκο και να δώσει συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, το βράδυ της Τρίτης, 02.07.2019, στην Σία Κοσιώνη και τον Αλέξη Παπαχελά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας συζήτησε τις σκέψεις του γι’ αυτή του την απόφαση με τους στενούς του συνεργάτες και έτσι αποφασίστηκε να δημοσιοποιηθεί το θέμα μέσω των social media του πρωθυπουργού.

Τσίπρας στον ΣΚΑΪ το παρασκήνιο

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε με τον διευθυντή της Καθημερινής, Αλέξη Παπαχελά και του εξέφρασε την επιθυμία του να δώσει συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ.

 

Κυβερνητικές πηγές λένε ότι σε αυτή την απόφαση του πρωθυπουργού, συνετέλεσε το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν επιθυμεί να ακολουθήσει την τελευταία εβδομάδα την χαλαρή καλοκαιρινή προεκλογική περίοδο που επέβαλλε η ΝΔ και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στην συνέντευξη, ο Αλέξης Τσίπρας επιθυμεί να ερωτηθεί για όλες τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ προτίθεται να αναδείξει τις κρυφές πτυχές του προγράμματος της ΝΔ.

Το εμπάργκο ισχύει!

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, μέχρι την Τρίτη το βράδυ που θα δώσει ο Αλέξης Τσίπρας την συνέντευξη, ισχύει κανονικά το εμπάργκο για όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Από την Τετάρτη το πρωί κι εφόσον συζητηθεί το θέμα στα αρμόδια όργανα, όλα είναι πιθανά για το αν θα συνεχιστεί το κυβερνητικό εμπάργκο στο κανάλι του Φαλήρου.

Εν τω μεταξύ, ναυαγεί η πιθανότητα διεξαγωγής διακαναλικής συνέντευξης, καθώς όπως προκύπτει, οι δημοσιογράφοι των μεγάλων τηλεοπτικών μέσων, προτιμούν να κάτσει ο Αλέξης Τσίπρας απέναντί τους, σε μία τετ α τετ συζήτηση παρά να είναι… όλοι μαζί.

Να υπενθυμίσουμε πως την είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας μέσω Twitter, αφήνοντας αιχμές για την στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο ζήτημα του debate.

Χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Τσίπρας: «Αποφάσισα τη Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Να ακουστούν & εκεί τα επιχειρήματά μας. Αν ο κ.Μητσοτάκης αποφάσισε να δοξαστεί κρυπτόμενος, εμείς θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για να φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό.Χωρίς κανένα φόβο, σε οποιοδήποτε περιβάλλον«.

Ρεπορτάζ: Ελένη Καλογεροπούλου

 

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα