Γεννηματά: Προοδευτικό είναι να μην αφήνεις κανένα πίσω αβοήθητο

Γεννηματά: Προοδευτικό είναι να μην αφήνεις κανένα πίσω αβοήθητο

Προοδευτικό είναι να μην αφήνεις κανέναν πίσω, στην τύχη του αβοήθητο», τόνισε η Φώφη Γεννηματά κατά την επίσκεψή της στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών Δήμου Αθήνας (ΚΑΔΑ).

Η κ. Γεννηματά τόνισε πως οι δήμοι μπορούν να κάνουν το σύγχρονο κοινωνικό κράτος, πράξη σε συνεργασία με την κοινωνία των πολιτών με διαφάνεια, αποτελεσματικότητα και αξιοπρέπεια για τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

«Αυτό έχουν πετύχει εδώ στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας του δήμου Αθηναίων. Είναι φωτεινό παράδειγμα αξιοποίησης της κοινωνικής αλληλεγγύης που εκδηλώθηκε στα χρόνια της κρίσης. Αυτοδιοίκηση και κοινωνικό κράτος πάνε χέρι-χέρι. Έχουν την σφραγίδα του ΠΑΣΟΚ, της παράταξής μας και είναι σήμερα βασικές προτεραιότητες στο πρόγραμμα του Κινήματος Αλλαγής στο σχέδιο Ελλάδα, το ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη», ανέφερε η κ. Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ επισκέφθηκε τον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών Δήμου Αθήνας μαζί τον με πρώην δήμαρχο Αθηναίων και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Γιώργο Καμίνη, τον νυν δήμαρχο Γιώργο Μπρούλια, τον Παύλο Γερουλάνο, και σχεδόν όλων των υποψηφίων στην Α’ Αθήνας του ΚΙΝΑΛ .

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα