Για καφέ ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τους υποψήφιους βουλευτές Χανίων

Περιοδεία στην Κρήτη πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να περάσει κάποιες στιγμές χαλάρωσης εν μέσω της προεκλογικής του εκστρατείας. Απόλαυσε τον καφέ του μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές των Χανίων.

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνάντηση με τους υποψήφιους βουλευτές των Χανίων στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη, δύο εβδομάδες πριν τις εθνικές εκλογές.

Οι Μανούσος Βολουδάκης, Βασίλης Διγαλάκης, Γιάννης Κασσελάκης, Ντόρα Μπακογιάννη, Έλβη Στασσίνου και Δημήτρης Φραγκάκης βρέθηκαν για καφέ με τον Μητσοτάκη στην «Κουκουβάγια» στο Ακρωτήρι και, αγναντεύοντας τη θέα της πόλης, συζήτησαν για την επερχόμενη εκλογική διαδικασία και τις δυνατότητες του κόμματος στα Χανιά, όπου υπάρχει φιλοδοξία για την εκλογή των περισσότερων δυνατών εδρών για το κόμμα.

 

Με την αδερφή του, Ντόρα, ήταν μαζί από το πρωί, αφού σύμφωνα με το ρεπορταζ του zarpanews.gr, έδωσαν το «παρών» στο τρισάγιο που πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ, εις μνήμην του Κωνσταντίνου και Μαρίκας Μητσοτάκη. 

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα αναχωρήσει απόψε το βράδυ από τα Χανιά. 

Πηγή: zarpanews.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ