Μητσοτάκης από το Ηράκλειο: Εισπράττω τον παλμό της νίκης

Λίγο πριν τις 11 το πρωί έφτασε στο Ηράκλειο ο πρόεδρος της Ν.Δ Κυριάκος Μητσοτάκης που πραγματοποιεί περιοδεία ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου. Τον κ. Μητσοτάκη υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου Νίκος Καζαντζάκης στελέχη και υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος που τον καλωσόρισαν θερμά.

Πρώτος σταθμός τα ΚΤΕΛ

Πρώτος σταθμός του προέδρου της Ν.Δ ήταν ο κεντρικός επιβατικός σταθμός του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου, μια σημαντική ιδιωτική επένδυση για την πόλη του Ηρακλείου και την Κρήτη, όπου είχε επαφή με στελέχη και εργαζόμενους αλλά και κόσμο, ντόπιους και επισκέπτες που βρισκόταν στο σταθμό.

Όπως τόνισε ο κ. Μητσοτάκης προς τον πρόεδρο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Μανώλη Χαχλιούτη, που ξενάγησε τον κ. Μητσοτάκη στους χώρους του Κεντρικού Σταθμού: «Η επένδυση αυτή αποτελεί παράδειγμα, δείχνει πόσο δημιουργικά πράγματα μπορούν να γίνουν. Και δεσμεύομαι ότι θα είμαστε δίπλα σας και την επόμενη μέρα».

Ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου- Λασιθίου παρουσίασε στον κ. Μητσοτακη τα τελευταίας τεχνολογίας μέσα που υπάρχουν στους χώρους, όπως διαδραστικούς χάρτες που δείχνουν σε απευθείας χρόνο την κίνηση των υπεραστικών λεωφορείων, ενώ αναφέρθηκε και στη δυνατή σχέση που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια με το υπεραστικό ΚΤΕΛ Χανίων -Ρεθύμνου. Να σημειωθεί ότι το κτίριο που στεγάζεται ο κεντρικός σταθμός του υπεραστικού ΚΤΕΛ, αποτελούσε τμήμα του ιστορικού κτιρίου της Σαπωνοποιίας Αλεπουδέλη, της οικογένειας του Οδυσσέα Ελύτη.

Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου που προσκύνησε και άναψε κερί.

Βόλτα στο κέντρο του Ηρακλείου

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε βόλτα στους δρόμους της πόλης, χαιρέτισε και μίλησε με πολίτες του Ηρακλείου και τουρίστες που έκαναν τις αγορές ή τη βόλτα τους στο κέντρου του Ηρακλείου, ενώ συζήτησε με καταστηματάρχες, θέλοντας να αντλήσει πληροφορίες για τα θέματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν στην καθημερινότητά τους. Ο κ. Μητσοτάκης έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους πολίτες που θέλησαν να τον χαιρετίσουν και να του ευχηθούν καλή επιτυχία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντάλλαξε χειραψίες και απαντούσε «Πάμε όλοι μαζί» στους πολίτες. 

Έξω από το εκλογικό κέντρο του κόμματος ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου Βαγγέλης Καρκανάκης τον καλωσόρισε «για τελευταία φορά ως αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και αυριανό πρωθυπουργό». 

«Σας ευχαριστώ για αυτή τη θερμή υποδοχή για το χειροκρότημα και τη στήριξη σας. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κομματική μας οργάνωση και στα στελέχη μας. Πετύχαμε στις 26 Μαΐου μια μεγάλη εκλογική νίκη που ανοίγει το δρόμο για τις εκλογές του Ιουλίου», τόνισε την ομιλία του ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Εισπράττω τον παλμό της νίκης. Για την Κρήτη μου έχω βάλει τον πήχη πολύ ψηλά. Η Κρήτη θα βαφτεί γαλάζια απ’ άκρη σ’ άκρη. Και μπροστάρηδες θα είμαστε όλοι. Δίνουμε μια μεγάλη μάχη για την Ελλάδα που μας αξίζει. Θέλω να εκλέξουμε στην Κρήτη 10 βουλευτές. 4 στο Ηράκλειο 4 στα Χανιά 1 στο Ρέθυμνο 1 στο Λασίθι.

«Για να το πετύχουμε πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί. Ο άνεμος αλλαγής φυσάει αλλά κατάληξη μας είναι οι εκλογές. Η κάλπη είναι άδεια και πρέπει να γεμίσει ξανά από την αρχή. Σας θέλω όλους μπροσταρηδες στον αγώνα για να γεμίσει η Κρήτη γαλάζια ψηφοδέλτια», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και συνέχισε: 

«Στην παράταξη μας, είπε ο κ. Μητσοτάκης, έρχονται και άνθρωποι από άλλους χώρους. Άνθρωποι που όχι κατ’ ανάγκη σέβονται τις απόψεις μας αλλά που αναγνωρίζουν πως μόνη μεγάλη δύναμη για την Ελλάδα είναι η Νέα Δημοκρατία. Έχουμε τις πόρτες και τα παράθυρα μας ανοιχτά σε ολους. Πρώτη προτεραιότητα μας για την Κρήτη ο Βόρειος Οδικός Άξονας. Θέλουμε να ξαναφέρουμε την ασφάλεια στις γειτονιές και να ανακτήσουμε την αξιοπιστία της χώρας στο εξωτερικό. Η κοινωνία περιμένει την ελπίδα της αλήθειας που μπορεί να προσφέρει μόνο η Νέα Δημοκρατία όπως έκανε πάντα στην ιστορία της. Στις 7 Ιουλίου μαζί με την γιορτή μου θέλω να γιορτάσουμε όλοι μαζί τη χαραυγή μιας νέας φωτεινής Ελλάδας Θα είμαστε κυβέρνηση όλων των Ελλήνων την επόμενη ημέρα όχι μόνο των πολλών. Όχι μόνο αυτών που μας ψήφισαν», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ καταχειροκροτούμενος από τον κόσμο. 

«Ελάτε και στηρίξτε τη μεγάλη μας πολιτική οικογένεια. Εμπιστευθείτε μας. Εμπιστευθείτε με προσωπικά για να μπορέσει η Κρήτη μας να ξεδιπλώσει το πλούσιο ανεκμετάλλευτο δυναμικό που έχει. Σε αυτές τις εκλογές θα πετύχουμε αυτό που ο μεγάλος πολιτικός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε οραματιστεί. Μια γαλάζια Κρήτη. Πάμε μαζί για την τελική μεγάλη νίκη», κατέληξε. Αξίζει να σημειώσουμε ότι παρά τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες και την ώρα της επίσκεψης, η παρουσία του κ. Μητσοτάκη στο κέντρο της πόλης, προκάλεσε το ενδιαφέρον του κόσμου και προκλήθηκε συνωστισμός έξω από το εκλογικό κέντρο της ΝΔ.

 

Πηγή: ekriti

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ