ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης να καταδικάσει την επίθεση στελέχους της ΝΔ σε επιθεωρητή του ΣΕΠΕ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης να καταδικάσει την επίθεση στελέχους της ΝΔ σε επιθεωρητή του ΣΕΠΕ

Οι πρόσφατες αναφορές του κ. Μητσοτάκη που κλείνουν το μάτι στην παραβατικότητα και υπονοούν την αδρανοποίηση των ελεγκτικών μηχανισμών, έχουν ήδη αρχίσει να παράγουν αποτελέσματα σε βάρος των εργαζομένων και έχουν τροφοδοτήσει ακραίες συμπεριφορές εναντίον των ελεγκτικών μηχανισμών», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως«Χθες, κατά την διάρκεια ελέγχου που διενεργήθηκε σε ακτινοδιαγνωστικό κέντρο στην πόλη της Χίου, ο εργοδότης, αφού διέταξε εργαζόμενη που απασχολούνταν αδήλωτη στον χώρο να απομακρυνθεί, στην συνέχεια, βρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση, επιτέθηκε λεκτικά στον Επιθεωρητή του Σ.ΕΠ.Ε., που διενεργούσε τον έλεγχο απειλώντας την ζωή του, και υβρίζοντάς τον με χυδαίες εκφράσεις, ενώ εκσφενδόνισε εναντίον του πλαστικό αντικείμενο που χτύπησε τον Επιθεωρητή στο χέρι.

Ήδη για όλα τα παραπάνω περιστατικά έχει υποβληθεί μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Χίου, από τον Ειδικό Γραμματέα του Σ.ΕΠ.Ε, Πάνο Κορφιάτη.

Το πραγματικά εξωφρενικό, είναι το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος εργοδότης είναι το γνωστό πολιτικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τρομπούκης που, σύμφωνα με δημοσιεύματα, προορίζεται και για βουλευτής της Ν.Δ. στον νομό Χίου.

Αναμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να δώσει άμεσα εξηγήσεις, να καταδικάσει τη συμπεριφορά του στελέχους του και να παραδεχτεί ότι οι προβληματικές δηλώσεις του τροφοδοτούν αυτού του είδους τις ακραίες συμπεριφορές», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Πηγή: Newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα