Πυρά από την αντιπολίτευση μετά τις δηλώσεις Τσίπρα περί λιτότητας και απολύσεων

Πυρά από την αντιπολίτευση μετά τις δηλώσεις Τσίπρα περί λιτότητας και απολύσεων

Τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου σχολίασε η αντιπολίτευση.

Ο πρωθυπουργός στις δηλώσεις του, προειδοποίησε μεταξύ άλλων ότι αν στις εκλογές δεν προτιμήσουν το κόμμα του, τότε θα επιστρέψουμε στα μνημόνια.

Πηγές της ΝΔ σχετικά με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού αναφέρουν τα εξής: «Ο κ. Τσίπρας είπε σήμερα ότι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν την αλήθεια. Έχει δίκιο. Μόνο που Τσίπρας και αλήθεια είναι αδύνατον να βρεθούν στην ίδια πρόταση».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η Φώφη Γεννηματά η οποία απάντησε στις δηλώσεις του πρωθυπουργού αναφέροντας ότι «ο κ. Τσίπρας αφού έγινε με την πολιτική της ακραίας λιτότητας και της υπερφορολόγησης ο μεγάλος χορηγός της Νέας Δημοκρατίας, τώρα λέει νέο παραμύθι. Ζητά ψήφο για να αντιμετωπίσει δήθεν την δεξιά!!».

«Όμως ο κ. Τσίπρας με την αλήθεια έχει πάρει διαζύγιο. Όπως υπογραμμίζει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, «Ο μεγάλος κίνδυνος για την ζωή των Ελλήνων και την χώρα, είναι οι δεσμεύσεις που ανέλαβε με το μνημόνιο, δεσμεύσεις πρέπει άμεσα να αλλάξουν».

Η κ. Γεννηματά επισημαίνει ότι «εγγύηση για την βελτίωση της ζωής των Ελλήνων και την ανοδική πορεία της Ελλάδας είναι ένα ισχυρό Κίνημα Αλλαγής».

Τις σημερινές δηλώσεις του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, σχολιάζει και το ΚΚΕ. Όπως σημειώνει, «μετά από τέσσερα χρόνια πιστής εφαρμογής όλων των κατευθύνσεων της Κομισιόν, οι σημερινές στημένες κόντρες μαζί της δεν μπορούν να κρύψουν ότι το πρόγραμμα της επόμενης κυβέρνησης που θα προκύψει την 7η Ιουλίου θα είναι η κατά γράμμα υλοποίηση όλων των αντιλαϊκών μνημονιακών και μεταμνημονιακών δεσμεύσεων, που μία-μία βγαίνουν στην επιφάνεια».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα