Τσίπρας - Μητσοτάκης: Και τώρα η μάχη στις εθνικές εκλογές

Τσίπρας - Μητσοτάκης: Και τώρα η μάχη στις εθνικές εκλογές

 Ραντεβού για τη μάχη των εθνικών εκλογών έδωσαν Τσίπρας και Μητσοτάκης σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του δευτέρου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών. 

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να δώσουμε τη μάχη των μαχών που είναι οι εθνικές εκλογές", δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ο οποίος επισκέφθηκε στο Σύνταγμα τα κεντρικά εκλογικά περίπτερα της Ρένας Δούρου και του Νάσου Ηλιόπουλου.

Αναφέρθηκε στους υποψηφίους του που έδωσαν μία "μάχη πολιτικού πολιτισμού και υπερασπίστηκαν τις αξίες τους" και πρόσθεσε ότι στην πολιτική όπως και στη ζωή, πρέπει να ξέρεις να κερδίζεις και να χάνεις, σημασία έχει να σηκώνεσαι και να παλεύεις.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι ο χάρτης της Ελλάδας βάφτηκε και σήμερα μπλε, μόνο που αυτή τη φορά είναι το μπλε της πατρίδας», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη του δήλωση στον απόηχο των αποτελεσμάτων του β' γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών. «Σε πέντε εβδομάδες έρχονται κρίσιμες βουλευτικές εκλογές και θα πάρουμε την καθοριστική απόφαση για το μέλλον της χώρας, θα βρεθώ και πάλι στην πρώτη γραμμή για έναν ήπιο πολιτισμένο αγώνα», πρόσθεσε 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα