ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι εισηγήθηκαν εκλογές Ιουνίο και ποιοι Οκτώβριο. Όλο το παρασκήνιο

ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι εισηγήθηκαν εκλογές Ιουνίο και ποιοι Οκτώβριο. Όλο το παρασκήνιο

To παρασκήνιο των όσων συνέβησαν στη σύσκεψη στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, την Κυριακή το βράδυ, όταν και ελήφθη η απόφαση για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες μετά την βαριά ήττα στις ευρωεκλογές αποκάλυψε ρεπορτάζ του Χρήστου Τσιγουρή στο OPEN TV.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, τρία στελέχη υποστήριξαν ότι ίσως θα ήταν καλύτερο για το κόμμα να πάει σε εκλογές τον Οκτώβριο και όχι τώρα. Τα στελέχη αυτά φέρεται να ήταν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος σημείωσε ότι οι πρόωρες εκλογές ίσως δημιουργήσουν πλήγμα αξιοπιστία στη χώρα, ο Δημήτρης Βίτσας, ο οποίος επικαλέστηκε οργανωτικά ζητήματα, και ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο οποίος έθεσε το θέμα του χρόνου και το κατά πόσο αυτός θα μπορούσε να αλλάξει το κλίμα και να βελτιώσει τους συσχετισμούς.

Από την άλλη μεριά, υπέρ των πρόωρων εκλογών τάχθηκαν ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης και φυσικά ο ίδιος ο πρωθυπουργός, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του OPEN TV.

thetoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα