Το μήνυμα Ψίνακη προς τους ψηφοφόρους: Πήρατε την κατάσταση στα χέρια σας

Το μήνυμα Ψίνακη προς τους ψηφοφόρους: Πήρατε την κατάσταση στα χέρια σας

Σε δήλωση με την οποία σχολιάζει το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, η οποία έχει τίτλο «Η Επανάσταση του 13!», προχώρησε ο επικεφαλής του κόμματος «Πολίτες», Ηλίας Ψινάκης.

«Φίλοι μου», αναφέρει αρχικά ο μέχρι πρότινος δήμαρχος Μαραθώνα, που προσθέτει ότι «για κάποιους το 13 δεν είναι ένας καλός αριθμός. Για όλους εμάς στους Πολίτες, είναι ένας σπουδαίος αριθμός». Και αυτό «γιατί σε 13 μόλις μέρες εκλογικής προσπάθειας για τις ευρωεκλογές ήρθαμε 13οι σε όλη την Ελλάδα. Τα καταφέραμε! Ή καλύτερα εσείς τα καταφέρατε!».

Ο Ηλίας Ψινάκης συνεχίζει: «Μετά από ένα πολύμηνο πόλεμο λάσπης και αποκλεισμού από τα ΜΜΕ, μια συστηματική προσπάθεια εξόντωσής μου, εσείς πήρατε την κατάσταση στα χέρια σας. Δεν ακούσατε κανέναν και σταθήκατε δίπλα μου, αληθινοί ήρωες. Μέσα σε ένα άρρωστο πολιτικό κατεστημένο, απέναντι στο σαμποτάζ ψηφοδελτίων σε πολλά εκλογικά κέντρα, αυτό είναι μια επανάσταση».

«Το 1% που πήραν οι Πολίτες, είναι μια μεγάλη νίκη που σας ανήκει. Και τώρα; Τι κάνουμε από εδώ και πέρα; Η μια απάντηση είναι απλή. Έρχεται μέσα από τα χιλιάδες δικά σας μηνύματα. Αυτό που πετύχαμε έχει συνέχεια. Με εσάς δίπλα μου, με νέους ανθρώπους που σκέφτονται διαφορετικά, που δε μασάνε τα λόγια τους, που θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα, έχουμε πολλά να κάνουμε και πολλά να ταρακουνήσουμε. Οι Πολίτες είστε εσείς και κάποιοι, θέλουν δε θέλουν, ακούνε πλέον τη φωνή σας», σημειώνει καταληκτικά.

Στο τέλος ο Ηλίας Ψινάκης ευχαρίστησε άπαντες.

newsbeast

Δείτε ακόμα