Λεβέντης: Οι ευρωεκλογές ανήκουν στην Μακεδονία μας

Λεβέντης: Οι ευρωεκλογές ανήκουν στην Μακεδονία μας

Οι εκλογές της 26ης Μαΐου ανήκουν στην Μακεδονία μας, δήλωσε από την Θεσσαλονίκη ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και πρόσθεσε με έμφαση: «Το μόνο κόμμα που θα επιβραβεύσει ο ελληνικός λαός την Κυριακή είναι η Ένωση Κεντρώων, γιατί μόνο εμείς υψώσαμε ανάστημα απέναντι σε αυτούς που πρόδωσαν την Μακεδονία».

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δεσμεύτηκε στον ελληνικό λαό λέγοντας: «Η Ένωση Κεντρώων για να συνεργαστεί σε μια επόμενη Κυβέρνηση και να δώσει την εμπιστοσύνη της θα πρέπει να γίνει αποδεκτό το αίτημά της για διενέργεια δημοψηφίσματος προς ακύρωση της κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών». Ο κ. Λεβέντης καυτηρίασε την στρατηγική των δυο μεγάλων κομμάτων που με υποσχέσεις και ψέματα προσπαθούν να κερδίσουν την ψήφο του εκλογικού σώματος.

Χαρακτήρισε δε την παροχολογία της Κυβέρνηση ανέντιμη πολιτική πράξη, προσθέτοντας ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ κάνουν πρωταθλητισμό υποσχεσιολογίας. Την Κυριακή στην κάλπη οι πολίτες πρέπει να στείλουν ηχηρό μήνυμα και να καταδικάσουν τις πολιτικές του καιροσκοπισμού και της ρουσφετολογίας και να μαυρίσουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Ο κ. Λεβέντης ζήτησε από τους πολίτες να μην πέσουν στην παγίδα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ και να ενισχύσουν την Ένωση Κεντρώων η οποία έχει καθαρό λόγο σε όλα τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν την ελληνική κοινωνία.

Ο κ. Λεβέντης υπογράμμισε ότι σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δεν συζητήθηκαν θέματα της Ευρώπης πολύ σημαντικά για το μέλλον της αλλά στο σύνολό του ο διάλογος επεκτάθηκε μόνο στα εσωτερικά ζητήματα.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κατηγόρησε και ορισμένα ΜΜΕ τα οποία όπως είπε δεν έδωσαν τον απαιτούμενο χρόνο για να γίνουν γνωστές οι θέσεις του κόμματος για όλα τα ζητήματα που αφορούν την Ευρώπη και την Ελλάδα.

Ο κ. Λεβέντης χαρακτήρισε την ψήφο των πολιτών προς την Ένωση Κεντρώων ως γροθιά στο στομάχι του παλαιού και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος.

Τέλος ο κ. Λεβέντης εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της Κυριακής τόνισε ότι η Ένωση Κεντρώων θα εκλέξει 2 Ευρωβουλευτές και ζήτησε από τους Μακεδόνες και όλους τους Έλληνες να επιλέξουν την Ένωση Κεντρώων ώστε η καθαρή φωνή της να πάει στις Βρυξέλλες και να υπάρχει πιο δυνατή ακόμη στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

 

 

thetoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα