Μπακογιάννης: Στις 26 Μαΐου η Αθήνα αλλάζει εποχή και όχι απλώς δήμαρχο

Μπακογιάννης: Στις 26 Μαΐου η Αθήνα αλλάζει εποχή και όχι απλώς δήμαρχο

 Ξεκάθαρη εντολή από τους πολίτες της Αθήνας με την απόκτηση όσο το δυνατόν μεγαλύτερης πλειοψηφίας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να μπορεί να υλοποιήσει απρόσκοπτα το πρόγραμμα του, ζήτησε ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης στην αποψινή του, κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Κολοκοτρώνη.

Ο κ. Μπακογιάννης χαρακτήρισε ύψιστη τιμή να υπηρετείς αυτή την πόλη, υπογραμμίζοντας ότι «ένα διαφορετικό αύριο είναι εφικτό» και καλώντας όλους τους νέους και τις νέες που έχουν για πρώτη φορά δικαίωμα να ψηφίσουν, να προσέλθουν στην κάλπη την Κυριακή. Αναφερόμενος στην επόμενη μέρα των εκλογών, είπε «ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε», προσθέτοντας ότι «δεν υπάρχουν μάγοι και μαγικά ραβδιά» και πως θα απαιτηθεί πολύ κόπος και χρόνος για να αλλάξει η Αθήνα.

Διαβεβαίωσε δε, ότι θα συγκρουστεί «με μικρά και μεγαλύτερα συμφέροντα και κατεστημένα» και θα «σπάσει αυγά», πορευόμενος με «σωφροσύνη και λογική αλλά και επαναστατικότητα όταν χρειάζεται». Ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε πεπεισμένος ότι η Αθήνα στις 26 Μαΐου «θα αλλάξει εποχή και όχι απλώς δήμαρχο». «Είναι έτοιμη»συμπλήρωσε «για το μεγάλο άλμα» και «εμείς αποφασισμένοι να τα καταφέρουμε. Για μια Αθήνα με τη διεθνή εμβέλεια που της αξίζει, για μια Αθήνα που κοιτά μπροστά». Αναφερόμενος στο πρόγραμμα του, είπε ότι αυτό είναι συγκεκριμένο και κοστολογημένο και «θα μας επιτρέψει να πατήσουμε γκάζι από την πρώτη μέρα» χαρακτηρίζοντάς το ένα πραγματικό σύμφωνο τιμής που μας δεσμεύει».

Ο κ. Μπακογιάννης ζήτησε τη στήριξη της κοινωνίας των πολιτών, όλων των Αθηναίων, γιατί, όπως είπε «οι ουσιαστικές αλλαγές δεν μπορούν να έρθουν από τα πάνω». Στόχος του, τόνισε είναι να καταστεί η Αθήνα πόλη καινοτομίας, που θα απελευθερώσει όλες τις δυνατότητες των κατοίκων της «που είναι και η δύναμη της». Τέλος, ανέφερε, πως για να επιτευχθεί αυτό, απαιτείται «μια νέα φιλοσοφία διοίκησης και διαχείρισης στον δήμο».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα