Η ΚΝΕ τρολάρει τον Τσίπρα με Game Of Thrones: Spoiler alert, όπως "Καλίσι...

Η ΚΝΕ τρολάρει τον Τσίπρα με Game Of Thrones: Spoiler alert, όπως "Καλίσι...

«Spoiler alert! Τσίπρας όπως "Καλίσι"…», τιτλοφορείται spot της ΚΝΕ εμπνευσμένο από τη σειρά «Game Of Thrones».

Το σενάριο του σποτ, στα τέσσερα στιγμιότυπά του, έχει τον υπότιτλο «ΣΥΡΙΖΑ-Τι νομίζεις ότι ψηφίζεις» και «ΣΥΡΙΖΑ-Τι πραγματικά ψηφίζεις».

Το πρώτο στιγμιότυπο έχει απόσπασμα από τη θέση του πρωθυπουργού να λέει «δεν σας κάνουμε τη χάρη να ψηφιστούν Μνημόνια από αυτή τη Βουλή» και στη συνέχεια να ψηφίζει «ναι» στην ψηφοφορία για το τρίτο Μνημόνιο.

Στο δεύτερο στιγμιότυπο, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει ότι «το ΝΑΤΟ είναι ένας σχηματισμός, ένας μηχανισμός που δεν έχει λόγο ύπαρξης» και στη συνέχεια του σποτ υπάρχει απόσπασμα όπου λέει ότι «η Ελλάδα εκπληρώνει τις νατοϊκές της υποχρεώσεις» κατά την επίσκεψή του στις ΗΠΑ και τη συνάντησή του με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Το τρίτο στιγμιότυπο έχει αναφορά σε καταγγελία του Αλ. Τσίπρα από το βήμα της Βουλής για «πογκρόμ βίας που υπέστησαν ειρηνικοί διαδηλωτές», ενώ στη συνέχεια δείχνει πλάνα από σύγκρουση ΜΑΤ και πολιτών.

Το τέταρτο στιγμιότυπο περιέχει δήλωση του Αλ. Τσίπρα ότι «το ιερό δικαίωμα της απεργίας είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο» και κατόπιν δείχνει απόσπασμα από τοποθέτηση του αντιπροέδρου της ΝΔ, Α. Γεωργιάδη, στη Βουλή όπου λέει «ερχόμουν και δεν κρατιόμουν για να ψηφίσω κατά της απεργίας».

Το σποτ της ΚΝΕ ολοκληρώνεται με δύο αναφορές στο Game of Thrones. Η πρώτη με την Νταϊνέρις να την αποθεώνουν πριν τελικά ο δράκος της να φέρει την καταστροφή και η δεύτερη με την Άρια να μαχαιρώνει τον Night King.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα