Περιοδεία Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη

Περιοδεία Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη

Διήμερη περιοδεία στην Κρήτη πραγματοποιεί από σήμερα, Σάββατο, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε στις 11:00 το πρωί στο Ηράκλειο. Περπάτησε στο κέντρο της πόλης ενώ αμέσως μετά συναντήθηκε με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη στο εκλογικό του κέντρο.

Ο πρόεδρος της ΝΔ συνομίλησε με πολίτες ενώ δεν παρέλειψε να χαιρετήσει και αστυνομικούς που παίρνουν μέρος στα μέτρα για την επίσκεψή του.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μεταβεί στο Ρέθυμνο και θα επισκεφθεί στη 1:30 το μεσημέρι την Αγία Γαλήνη και ακολούθως το Σπήλι. Ο κ. Μητσοτάκης στη συνέχεια θα ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις του ερευνητικού προγράμματος HiPER.

Το απόγευμα θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Ευγένιο στην Ιερά Μητρόπολη ενώ αμέσως μετά θα κάνει βόλτα στο κέντρο του Ρεθύμνου. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα ολοκληρώσει τις επισκέψεις του το Σάββατο με μία στάση στην Ασή Γωνιά στο Νομό Χανίων στις 7:30 το απόγευμα.

Την Κυριακή, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μιλήσει στις 7:30 το απόγευμα σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Παλιό Ενετικό Λιμάνι Χανίων.

 

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα