Αυγενάκης κατά ΣΥΡΙΖΑ: Προκαλούν σύγχυση στην εκλογική διαδικασία

Αυγενάκης κατά ΣΥΡΙΖΑ: Προκαλούν σύγχυση στην εκλογική διαδικασία

Ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ σημείωσε μεταξύ άλλων ότι στην Πειραιώς διαβάζουν και αναλύουν τις δημοσκοπήσεις αλλά μέλημά τους είναι να βρίσκονται δίπλα στον πολίτη.

«Για εμάς η μάχη δεν θα σταματήσει παρά μέχρι την ώρα της κάλπης. Αν κάποιοι έχουν άλλα σχέδια στο μυαλό τους, αν κάποιοι θέλουν να προκαλέσουν σκόπιμα σύγχυση με την εκλογική διαδικασία και τις τέσσερις κάλπες να το ξεχάσουν. Θα εγγυηθούμε με τους εκλογικούς αντιπροσώπους μας ότι στις εκλογές θα αποτυπωθεί ξεκάθαρα η βούληση των πολιτών», συνέχισε και επιτέθηκε στο κυβερνών κόμμα:

«Η πραγματική δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώνεται ξεκάθαρα: σε 72 από τους 332 δήμους της χώρας, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βρήκε ούτε έναν υποψήφιο ενώ 52 υποψήφιοι έχουν δημόσια αποτάξει την στήριξη του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς δεν επιθυμούν βουτιά στο κενό. Καμία περιφέρεια στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα υπάρξει ούτε ένα στέλεχός του που θα εκλεγεί στις περιφερειακές εκλογές. Η Νέα Δημοκρατία δουλεύει σκληρά έτσι ώστε όλες οι περιφέρειες να είναι "γαλάζιες"»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα