Καμμένος σε Κοτζιά: Χαίρομαι που αποδέχεται δημόσια ότι είναι πραγματικά τα e-mails

Απάντηση στον Νίκο Κοτζιά από το βήμα της Βουλής έδωσε ο Πάνος Καμμένος κατά την ομιλία του για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Ο πρώην ΥΠΕΞ τον κατηγόρησε ότι συνεργάστηκε με χάκερ της ΕΥΠ ή τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες για να λάβει τα e mail διπλωματών του υπουργείου Εξωτερικών.

Απαντώντας ο κ. Καμμένος σημείωσε:

«Χαίρομαι που αποδέχεται δημόσια ότι είναι πραγματικά, αληθινά και αδιαμφισβήτητα τα e mail και δείχνουν πως έστησε τον διαγωνισμό στο υπουργείο. Αυτά τα e mail δεν πρέπει να ψάχνει αν τα υπέκλεψε η ΕΥΠ. Γιατί η ΕΥΠ δεν υποκλέπτει αμερικανικούς σέρβερ. Αν είχαν τεθεί υπόψη της θα μπορούσε να τα διαβιβάσει στον Εισαγγελέα προκειμένου να διερευνηθεί ένας υπουργός ο οποίος βάζει υπηρεσιακούς παράγοντες να συνομιλούν με τις εταιρίες που θα πάρουν τον διαγωνισμό αργότερα.

 

Όσον αφορά τις πληροφορίες για τους αμερικανικούς σέρβερ, θέλω να του πω ότι δεν ζούμε στην εποχή των φίλων του στη Στάζι, όταν ο κ. Κοτζιάς έγραφε κείμενα, ούτε οι κινεζικές μυστικές υπηρεσίες έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο. Θα έπρεπε ίσως να ψάξει στο υπουργείο Εξωτερικών για ποιο  λόγο τον λένε Σουσλόφ ή Μπέρια οι υφιστάμενοί του. Με τη διαδικασία που έχει ξεκινήσει στη δικαιοσύνη θα αποδειχθούν όλα αυτά και θα φανεί ποιός ήταν ο ρόλος και ποιες υπηρεσίες ήταν αυτές που είχε εμπλακεί».

 

Πηγή: newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ